У Києві затримали рецидивіста, який на Троєщині кинув пляшку у вікно маршрутки та травмував дитину

26 сентября 2024

У Деснянському районі Києва чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки та травмував 12-річного хлопчика. Внаслідок події дитина отримала забійну рану голови та була госпіталізована до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

"Про хуліганські дії на зупинці громадського транспорту по вулиці Миропільській до столичної поліції повідомив водій маршрутного автобуса. У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що під час руху транспортного засобу у пасажира маршрутки виник конфлікт із водієм, через відмову останнього підзарядити чоловіку ґаджет. Зловмисник вийшов на зупинці та, піднявши з асфальту покинуту скляну пляшку, кинув її у вікно маршрутки та втік", – розповіли в пресслужбі.

У поліції додали, що від удару скло розбилось, а пляшка вдарила по голові 12-річного сина водія, який сидів на передньому боковому сидінні. Внаслідок цього хлопчик отримав забійну рану голови та був госпіталізований до лікарні.


Зловмисника розшукали та затримали в одному з хостелів столиці – ним виявився 30-річний уродженець Луганської області, судимий за крадіжку. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які, за інформацією слідства, під час комендантської години напали на працівника АЗС у Подільському районі міста та побили його. Перед цим працівниця цього ж закладу відмовилась продавати їм алкоголь.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ураган Хелен обрушився на Флориду: потужний шторм і перші жертви 27 сентября 2024

Ураган Хелен, найсильніший у регіоні Біг-Бенд, накрив Флориду, спричинивши масштабні відключення електрики та повені.

"Холостяк" Олександр "Терен" зробив свій вибір, він розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію 27 сентября 2024

"Холостяк" зробив свій вибір: Олександр "Терен" розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію Він зізнався, що прощатися з учасницями було складно

Поїздка з п'яним водієм може обернутися п'ятьма роками в'язниці для пасажирів 27 сентября 2024

Поїздка з п'яним водієм може обернутися п'ятьма роками в'язниці для пасажирів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше