На війні загинув художник Володимир Чорний

13 мая 2023

На передовій у бою з російськими окупантами загинув відомий український художник Володимир Чорний, який був добровольцем. Воїна вбили 9 травня о 5 ранку.

Його кохана Олена Білецька присвятила хороброму герою допис у Facebook, в якому й розповіла про трагедію. У коментарях українці висловили свої співчуття (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

За словами обраниці захисника, він ні на мить не сумнівався в тому, що стане на захист своєї країни. Попри те, що документи художника в військкоматі загубили, він все одно взяв до рук зброю.

"Ти став супервоїном. Ходив сам на позиції, проводив по найнебезпечніших місцях військових, смаляв по ворогу, витягав поранених побратимів з поля бою та добре заливав лою за комір росіянам. Звільняв наші міста, варив смачні борщі взводу, вислуховував бідоньки, заступався. У вільні секундочки фотографував квіти і мох, через що твої побратими спочатку сторонилися тебе. Писав оповідки, опікувався приблудними тваринками. Я відчуваю дику лють за те, що росіяни знищили таку яскраву і щедру душею особистість", – написала Олена Білецька.

Відомо, що Володимир Чорний працював над створенням українського художнього фільму "Памфір" 2022 року з режисером Дмитром Сухолитким-Собчуком. Він також відреагував на смерть воїна.

"Ти був одним з найнадійніших людей. Як сказав твій колега, в пам'яті залишиться тільки хороше. В пам'яті про тебе тільки світлі моменти. Герою Слава", – написав режисер.

Раніше OBOZREVATEL писав, що російська навала забрала життя 23-річного воїна ЗСУ Богдана Міхалакі з Ізмаїла Одеської області, котрий пішов на фронт добровольцем. На малій батьківщині він був відомим скрипалем.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Військовий батальйон США перебуватиме в Литві безстроково 2 мая 2024

Латвійський міністр оборони Лаурінас Кащюнас заявив, що американський військовий контигент перебуватиме в країні необмежений час.

Як правильно вибирати спідню білизну? 2 мая 2024

Ми всі приділяємо велику увагу верхньому одягу і це не дивно, оскільки від нього безпосередньо залежить перше враження, яке ми справляємо на людей, що оточують нас – по одязі зустрічають, як свідчить народна мудрість

Стало відомо про що серіал "Оленя" і чому одна з найгучніших новинок стала тригером для глядачів Netflix 2 мая 2024

Про що серіал "Оленя" і чому одна з найгучніших новинок стала тригером для глядачів Netflix Від нього був в шоці навіть Стівен Кінг

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше