Герой мережі 5-річний Матвій показав своє господарство

10 апреля 2023

Автор TikTok-хіта "Скоро вже буде Паска", 5-річний Матвій із Черкащини показав українцям своє господарство. Відео за його участі у соцмережах набрало вже понад 10 млн переглядів.

У гостях у родини фермерів побували коресподенти ТСН. Найбільша гордість хлопчика – 3 га землі, де сім'я вирощує овочі (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Крім того, батько Матвія займається м'ясною продукцією, рекламу якій і зробила дитина. Чоловік веде власний блог в YouTube, в якому розповідає про вирощування овочів, виробництво сиру та м'ясних виробів.

Сам же хлопчик постійно видає "перли", практично кожне його слово – майже мем. У соцмережах жартують, що він – майбутній маркетолог, а дехто навіть хоче замовити у дитини рекламу.

Нагадаємо: маленький Матвій став зіркою TikTok після того, як його оригінальна реклама мʼясних виробів своїх батьків перед Великоднем так сподобалася українцям, що стала вірусним хітом. Запальний трек створили МЮСЛІ UA, які подарували Україні багато відомих пісень.

Батько хлопчика Володимир Брус розповів, що під час знімання одного з роликів син вирішив допомогти прорекламувати товар і неочікувано для себе став справжньою зіркою.

"Скоро вже буде Паска, тож замовляйте м’ясо і ковбасу, і сардельки, і курочку. Все те, що є домашнє, замовляйте", – простодушно запропонував маленький українець.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше ексклюзивно для нашого видання хлопчик разом із батьком відповіли на питання, що цікавлять всю країну. Чоловік зауважив, що така популярність дитини стала для родини повною несподіванкою.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Прем'єр Естонії пояснила, чому союзники та світ мало допомагають Україні 20 мая 2024

Україна страждає від затримок і недостатніх поставок військової допомоги, які доводиться компенсувати самопожертвою українських солдатів.

Новий iPad Pro отримав мідний логотип і виявився більш ремонтопридатним, ніж попередник 20 мая 2024

Новий iPad Pro отримав мідний логотип і виявився ремонтопридатнішим, ніж попередник

США та Іран ведуть регіональні переговори - ЗМІ 20 мая 2024

Однією з головних цілей адміністрації Байдена з 7 жовтня є запобігання переростанню конфлікту в Газі в регіональну війну.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше