У Києві на пляжі "Троєщина" затримали чоловіка із 1,2 кг психотропів

25 апреля 2024

У Києві на пляжі "Троєщина" на гарячому затримали чоловіка, який, за версією слідства, планував збути гуртову партію психотропної речовини "Альфа-PVP". Під час обшуку в нього вилучили 1,2 кг "товару".

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції та Київської міської прокуратури. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, під час відпрацювання території району на території пляжу "Троєщина" помітили чоловіка, який почав тікати, однак його затримали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.


"У ході першочергових слідчих дій у фігуранта вилучили поліетиленовий пакет, у якому знаходилася психотропна речовина, яку він мав намір збути. Експертиза підтвердила, що вилучене – психотроп "Алфа-PVP" вагою 1,2 кг. 31-річного уродженця Житомирської області затримали", – розповіли в пресслужбі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві затримали чоловіка, у якого знайшли два кілограми психотропів. Орієнтовна вартість "товару" за цінами чорного ринку становить понад 800 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

YAKTAK випустив новий трек "Небо" з переможцем хіт-параду "МУВ" від "Сільпо" 4 мая 2024

YAKTAK випустив новий трек "Небо" з переможцем хіт-параду "МУВ" від "Сільпо" Прем'єра кліпу відбулася 3 травня

Зірку "Гаррі Поттера" висміюють у мережі після виходу нової пісні 4 мая 2024

Британський актор та музикант Том Фелтон днями представив на суд публіки новий альбом своїх пісень, який має назву "ORaNgE". Одна з його композицій, "hOLDing On", привернула особливу увагу інтернет-користувачів, і дехто з неї відверто насміхається.

У Києві затримали зловмисника, який видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених 4 мая 2024

Видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених: у Києві затримали зловмисника. Фото Підозрюваному загрожує до 8 років тюрми

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше