Напали з ножем на водія, щоб викрасти елітне авто: у Києві суд виніс вирок двом зловмисникам

19 июля 2024

У Києві суд виніс вирок двом зловмисникам, які напали на чоловіка із ножем та намагались відібрати його автомобіль Mercedes-Benz. У подальшому нападники збирались продати елітну машину.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні 8 років вони проведуть за ґратами.

"На початку березня до Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від 42-річного місцевого мешканця про те, що на нього напали невідомі. Правоохоронці, які прибули на місце події, з’ясували, що потерпілий вийшов з магазину та сів у свій автомобіль, який стояв на паркувальному майданчику, та згодом до салону автівки увірвалися двоє невідомих, які почали завдавати йому ударів ножем та кулаками", – розповіли в пресслужбі.


Чоловіку вдалось вирватись і покликати допомогу, а нападники втекли. Правоохоронці встановили причетних до скоєння злочину та затримали їх протягом декількох годин – ними виявились двоє чоловіків 19 та 20 років.

Як виявилось, мотивом затриманих було бажання збагатитися за рахунок продажу елітного авто, яким вони намагались заволодіти. Спільники довгий час готувались та "підбирали" транспортний засіб, зупинивши свій вибір на позашляховику Mercedes-Benz 2022 року.

Святошинський районний суд міста Києва визнав нападників винними у скоєні злочину та засудив до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали трьох чоловіків, які пограбували та позбавили волі 29-річного іноземця. Зловмисники спочатку побили постраждалого в орендованій ним квартирі й відібрали його мобільний телефон, а потім проти волі вивезли на автомобілі та висадили у невідомій місцевості.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Вільям підкорив мережу оновленим іміджем. Фото 7 сентября 2024

Британський принц Вільям, здається, вподобав імідж брутального й розслабленого чолов’яги, який продемонстрував у вітальному ролику з нагоди Олімпійських ігор, на початку серпня.

Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього 7 сентября 2024

Співачка Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього.

Джефф Безос купив один із найшвидших приватних літаків світу: там є 5 кімнат, душ і велика кухня 7 сентября 2024

Джефф Безос купив один із найшвидших приватних літаків світу: там є 5 кімнат, душ і велика кухня. Фото та відео, від яких перехоплює подих Ще одна "пташка" у колекції мільярдера

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше