Настя Каменських пояснила, чому співає російською мовою, і вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

28 июня 2024

Українська співачка Настя Каменських, яка за кордоном виконує старі російськомовні хіти поряд із новими україномовними піснями, заявила, що й надалі продовжуватиме це робити. Виконавиця вважає, що її "чітка позиція" важливіша, а в виконанні репертуару російською мовою немає нічого кримінального. Крім цього, вона прокоментувала чутки про розлучення з Потапом.

Треки, написані для російськомовної аудиторії, вона назвала "своєю історією". Такий коментар Каменських дала в ефірі "Ранку в великому місті".

"У мене є пісні російською мовою, мої пісні. Звичайно, я їх буду виконувати для тих, хто підтримує нашу країну, але не розуміє нашу мову. Мені здається, що все одно це пісні, які я люблю. Це моя історія. Я не бачу в цьому нічого такого кримінального. Мені здається, що найголовніше, що у мене є чітка позиція і все я показую своїми діями", – заявила співачка.

Водночас вона запевнила, що гастролює з україномовною програмою, а в хейт з боку українців не вірить. Юзерів, котрі пишуть їй зауваження щодо російської мови, артистка вважає "ботами".

Коментуючи свій переїзд та новий виток карʼєри в Латинській Америці, зірка аргументувала це бажанням бути інтернаціональною виконавицею. За кілька років повномасштабної війни вона зрозуміла, що "не може переносити своє життя".

"Я завжди була інтернаціональною. Я просто намагаюся створювати для того, щоб не зупинятися, тому що, сонечко, якщо зупинимося – помремо", – драматично підкреслила Каменських.

Чутки про розлучення з Потапом знаменитість також спростувала. Вона здивована, що про це досі подейкують фанати.

"Мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я вже кажу, що ми не розлучилися. Ми навіть ніколи не робили такої заяви. Нічого не було, щоб подумали, що розлучаємося. Я тобі кажу і всім глядачам. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. Коли я захочу це зробити, я вам повідомлю сама і нікому цю новину не віддам", – закінчила зірка.

Як раніше писав OBOZ.UA, співачку та її чоловіка-продюсера Олексія Потапенка різко розкритикувала ведуча Валентина Хамайко. В неї є своя думка щодо творчості та дій артистів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пренткович і Гонковський зі сльозами на очах спробували виправдатись за втечу з України, але ще більше розізлили мережу 2 июля 2024

"Краще б ви просто зникли". Пренткович і Гонковський зі сльозами на очах спробували виправдатись за втечу з України, але ще більше розізлили мережу Блогери випустили відеоінтерв'ю

Марія Яремчук підтвердила народження сина та обурено звернулася до ЗМІ 2 июля 2024

Співачка Марія Яремчук підтвердила чутки про те, що вона вперше стала мамою.

У Туреччині в ресторані вибухнув газ: є загиблі й багато поранених 2 июля 2024

Міністр внутрішніх справ Алі Єрлікая вважає, що вибух, ймовірно, спричинив балон з пропаном. Камери спостереження зафіксували вибух і руйнування внаслідок нього.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше