Наталія Сумська пояснила, чим теперішня війна страшніша за попередню

20 февраля 2024

Народна артистка Наталія Сумська розповіла, як їй живеться під час великої війни в Україні. Артистка зізналася, що її рідні пережили окупацію під час Другої світової – мама розповідала про ті часи.

Про це Наталія Сумська сказала в інтерв’ю OBOZ.UA. Акторка зазначила, що історія повторюється, однак теперішня війна страшніша за попередню.

"На другому році повномасштабної війни, мені здається, люди стали більш вразливими – я це бачу, – ділиться спостереженнями акторка. – Але поза стражданням намагаються себе зайняти – роботою, книжками, господарством. Тим же театром. І так вже було – не тільки наше покоління переживало війну. Моя мама Ганна Опанасенко-Сумська покинула нас за пару днів від початку повномасштабного наступу. Вона інколи згадувала окремі епізоди попередньої війни: рідні пережили окупацію".

"Хоча мені здається, сьогоднішня війна страшніша тим, що ворогом, безжальним варваром виявився найближчий сусід, що причаївся на кілька десятиліть, а тепер запустив своїх найманців на нашу землю, – продовжує Сумська. – І ще жорстоко, неочікувано, нестерпно те, що ми зараз переживаємо до тисячі ракетних атак, знищення цілих міст".

"Прикро, що так розгулялася корупція. Крадіжки, про які говорять звідусіль, – нарікає акторка. – А поряд із цим люди віддають останнє. Це внутрішнє горе – і його, на жаль, чимало. Уявімо, що коїться на передовій! Нам треба щиро молитися, допомагати, чим можемо, воїнам. Від нас у тилу багато чого залежить. У минулу війну, наприклад, люди не могли допомагати грошима, бо не було тоді сучасних можливостей для цього. Волонтерський рух – це унікальне явище, яке на наших очах рятує Україну".

Наталія Сумська зізнається, що не слухала на початку вторгнення спікерів, які стверджували, що протистояння закінчиться через "два-три тижні": "Люди слухали тих, хто передрікав швидку перемогу, однак мало вірили. І робили свою справу. Настає ранок, ти повинен встати і працювати, аби підтримати близьких й тих, хто йде воювати. І заради пам’яті тих, кого вже немає з нами. Це страшне горе, і ми ще довго будемо їх оплакувати. А дорікати тим, хто розповідав нам казочки, немає сенсу. Покладаємося, як завжди, на час, який все розставить по місцях – я вірю в це. Як і в те, що правда переможе. І армія зупинить страшну навалу".

Повне інтерв’ю з Наталею Сумською читайте на OBOZ.UA тут.

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з актором В’ячеславом Довженком – про запізнілі кроки влади та скандал із прізвищем Зеленський у своїй виставі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Німеччина розслідує шпигунство 700 осіб на користь Ірану 28 октября 2024

Блок ХДС/ХСС уже зажадав від МВС Німеччини негайно заборонити діяльність університету ісламізму у ФРН.

Как отличить качественную джинсовую ткань от подделки: Советы по выбору 28 октября 2024

Простые советы помогут отличить качественную джинсовую ткань от подделки. Узнайте, как выбрать прочный и долговечный деним в интернет-магазине "Гранд текстиль"

Донька Полякової в яскравому образі вперше виступила на великій сцені 28 октября 2024

19-річна виконавиця "розігрівала" Палац Спорту у Києві.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua дарсонал 5.0
buctosfera.ua дарсонал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше