Навіть успішний контрнаступ ЗСУ не зможе закінчити війну у 2023 році – Воллес

20 апреля 2023

Глава міноборони Великобританії Бен Воллес упевнений, що контрнаступ української армії буде успішним. Проте, на його думку, війна може продовжитися і триватиме у наступному, 2024 році. Про це повідомляє The New York Times у середу, 19 квітня.
 
"Я оптимістично налаштований, що впродовж нинішнього року і в наступному році, так думаю, Україна і надалі триматиме руку на пульсі і зберігатиме сильні позиції. Втім, вважаю так само, що потрібно бути реалістами. Бо вмить не настане той чарівний момент, коли Росія розвалиться", – вважає чиновник.
 
Міністр відзначив, що глава Кремля Володимир Путін "не продемонстрував жодного послаблення", незважаючи на втрати у 223 000 загиблих чи поранених.
 
ЗСУ, ймовірно, наступатимуть там, де більшість російських військ занепадають моральним духом, мають погане харчування, там, де в них погане керівництво і де вони погано екіпіровані і погано навчені, вважає Воллес. Проте там "все ще багато людей", а Путін готовий "запхати ще більше людей у жерло цієї війни".
 

Глава міноборони Британії вважає, що підтримка України з боку союзників залишається сильною і лише Київ вирішуватиме, коли із сильних позицій почати переговори про припинення бойових дій.
 
"Ми можемо допомогти їм досягти цієї сильної позиції. В них ще присутній запал. Можливо, цей порив не надшвидкий, але він, беззаперечно, веде уперед. Власне, жага має значення", – резюмував він.
 
Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Київ та Вашингтон зберігають єдність у поглядах, які належать до підготовки контрнаступу, незважаючи на витік секретних документів.
 
ЗСУ мають різні варіанти контрнаступу – РНБО

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше