Євген Кошовий зізнався, як часто і про що вночі спілкується з Володимиром Зеленським

2 мая 2024

Актор Студії "Квартал 95" Євген Кошовий, який багато років дружить із президентом України Володимиром Зеленським, зізнався, про що і як часто зараз розмовляє з очільником країни. Шоумен не став заперечувати, що його називають найкращим другом лідера українців.

За словами Кошового, вони зараз спілкуються рідко і переважно вночі. Про це гуморист розповів у інтервʼю "Коротко про".

Комунікація між старими друзями відбувається в текстовому форматі, якщо в президента є вільний час. Переписуватися вони можуть на різні теми.

"Ми розмовляємо рідко. Здебільшого переписуємося. Або якщо у нього є вільний час, ми можемо зідзвонитися. Зазвичай це відбувається дуже пізно ввечері. Кілька разів бачилися. Хотілося б частіше, але ми розуміємо його зайнятість, рівень його відповідальності, його прагнення до перемоги, ми всі його в цьому підтримуємо", – сказав комік.

За словами Євгена Кошового, вони можуть говорити про будь-що, але найчастіше обговорюють поїздки на фронт до військових.

"І, до речі, так співпадає, що ми з президентом часто буваємо на фронті в одних і тих самих місцях з невеликою різницею у часі. Або ми перші їдемо кудись з виступами чи відвозимо допомогу, а через деякий час і він приїздить у це місце. Або навпаки – він відвідує якусь позицію, а незабаром і ми туди їдемо. Так виходить", – розповів артист.

Українці іноді просять зірку "Кварталу 95" передати прохання та побажання президенту, а на початку повномасштабного вторгнення Росії дивувалися, коли бачили Кошового в Києві.

"Тоді люди, коли мене бачили, так дивувалися: "А ви що – в Києві, не поїхали нікуди?" Я їм відповідав: "А куди мені їхати? У мене тут дім, п’ятеро дівчат, три собаки… І найкращий друг мій теж тут. Якщо зараз поїду, як я буду дивитися йому в очі? І взагалі як ти будеш почуватися, якщо ти виїхав зі своєї країни в тяжкий момент. І ви також не виїхали". І люди дякували нам просто за те, що ми залишилися в Києві", – пригадав актор.

Раніше OBOZ.UA писав, що Євген Кошовий пояснив поведінку доньки-підлітка, яка публікувала відео під російські треки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Анна Неплях пояснила, як набрала 10 кіло, чому почасти за ними сумує, та показала фото до та після 17 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, розповіла, що стало причиною цього.

Як вибрати ідеальний сейф для дому або офісу 17 мая 2024

Прийнявши рішення купити сейф, важливо зважити на ряд важливих параметрів, щоб забезпечити оптимальний рівень безпеки та функціональності

Навіщо мозку сон: науковці зробили шокуюче відкриття 17 мая 2024

Дослідники з’ясували, що неспання, активність і фізичні вправи можуть ефективніше очищувати мозок від токсинів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше