Сестра Кейт Мосс загриміла до лікарні з передозуванням "Оземпіком", який придбала нелегально

14 сентября 2024

Фото з Instagram Мосс

Однією з зірок, що спробували на собі дію нашумілого препарату "Оземпік", аби схуднути, стала британська модель Лотті Мосс. І її досвід - вкрай негативний та навіть лякаючий.

Застерегти інших від своєї помилки 26-річна сестра Кейт Мосс вирішила, чесно розказавши про це в подкасті Dream On, пише People. Не стала дівчина приховувати й того, що дістала препарат нелегально.

"Я не збираюся вам брехати, люди. Я таки його ("Оземпік") спробувала. Кілька місяців тому я була незадоволена моєю вагою. В мене була подруга, яка мала змогу дістати його мені. Це було нелегально. Він був від лікаря, але це було не так, що ти приходиш до лікаря на прийом і він тобі його виписує, виміріє твій тиск і бере аналізи, а саме це потрібно, коли ти приймаєш щось на кшталт "Оземпіку"", - розказала Лотті.

Лотті була незадоволена своєю вагою і вирішила швиденько вирішити проблему за допомогою нашумілого препарату

Зі слів Мосс, важила вона на той момент близько 50 кілограмів та гадки не мала, що препарат призначений для лікування пацієнтів зі значно більшою вагою.

"Це було найгірше рішення, яке я колись приймала, тож якщо це стане комусь попередженням, будь ласка, якщо ви думаєте зробити це, то не робіть. Воно того не варте. Я би радше померла, ніж колись зробила би це ще раз", - заприсяглася Лотті.

Як пригадала дівчина, вона ніколи не почувалася так погано, як у ті два тижні ін'єкцій "Оземпіку". На додачу до нездорового зниження ваги в неї спостерігалися запаморочення та блювання.

"Одного дня я відчула себе дуже погано. Я сказала подрузі: "Я зовсім не можу втримати в собі воду. Не можу втримати жодної їжі, рідини, нічого. Мені треба до лікарні. Мені дуже погано"", - розповіла Лотті.

26-річна Мосс закликає не повторювати її помилки

О 3-ій годині ночі модель опинилася в відділенні невідкладної допомоги. На щастя, вона вже перебувала у лікарні, коли в неї через зневоднення почалися судоми, і їй змогли допомогти. Мосс пояснили, що вона ще й вводила собі некоректну дозу препарату.

"Чесно, це було найстрашніше, що колись зі мною в житті траплялося", - зізналася Лотті.

Дівчина сподівається, що її досвід стане комусь уроком.

Модель зрештою опинилася у лікарні

"Він ("Оземпік") від діабету, не для схуднення, правда", - наголосила вона.

Нагадаємо, блогерка Анна Алхім розказувала, як, через "пекельний біль" худла на "Оземпіку". Використання "диво-препарату" також закидали Лані Дель Рей, Кайлі Дженнер та навіть Дональду Трампу.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива 18 сентября 2024

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива. Відео Артисти закликали не просто послухати, а відчути трек

У мережі показали кольори майбутнього iPhone 17 18 сентября 2024

У мережі показали кольори майбутнього iPhone 17

Перший в історії запис моменту смерті людини показав, якими можуть бути наші останні думки 18 сентября 2024

Дослідники проводили ЕЕГ 87-річного чоловіка, коли він раптово помер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше