У Франції засудили блогерок, які називали Бріджит Макрон трансгендером

14 сентября 2024

У Франції суд визнав винними у наклепі двох блогерок, які розповсюджували теорію, ніби дружина президента Емманюеля Макрона Бріджит є трансгендером. Про це у четвер, 12 вересня, повідомляє BBC.

Зазначається, що у грудні 2021 року дві блогерки записали відео, у якому переконували свою аудиторію у тому, що Бріджит Макрон нібито "ніколи не існувала", а під таким ім'ям насправді живе Жан-Мішель Трогно - брат першої леді. Перед президентськими виборами 2022 року запис активно поширювали праворадикали, які намагалися дискредитувати чинного главу держави.

Суд вирішив, що за свою брехню жінки заплатять 8 тисяч євро моральної компленсації Бріджит Макрон та ще 5 тисяч євро її братові. Адвокати першої леді заявили, що вважають вирок "не перемогою, а справедливим застосування закону".

Здебільшого президентське подружжя у Франції стає героями чуток та інтернет-тролінгу не через гендерне питання, а через різницю у віці: Бріджит Макрон практично на 25 років старша за свого чоловіка.

Раніше повідомлялося, що Бріжит Макрон подала до суду на журналістку, яка заявляла про те, що перша леді Франції народилася чоловіком.

Дружина Макрона - трансгендер. Нова теорія змови

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Творців "Гри в кальмара" звинуватили в плагіаті індійського фільму 2009 року: Netflix усе заперечує 18 сентября 2024

Творців "Гри в кальмара" звинуватили в плагіаті індійського фільму 2009 року: Netflix усе заперечує Індійський режисер подав на компанію до суду

Дружина Павліка показала свої вдалі та невдалі ракурси. Відео 18 сентября 2024

Блогерка Катерина Репяхова вирішила нагадати своїм підписникам, що яку ідеальну картинку на бачили би вони на своєму екрані, справжня, "жива" реальність може суттєво від неї відрізнятися.

Психологи розказали про що свідчить погана поведінка вашої дитини 18 сентября 2024

Поведінка дитини завжди говорить про щось батькам, адже саме таким чином малеча висловлює свої почуття та передає емоції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше