Валерія Крук в ефектній сукні увійшла в своє 45-річчя

22 февраля 2024

Телеведуча і блогерка Валерія Крук 21-го лютого красиво увійшла в свої 45.

В Instagram Крук показалася в розкішній сукні з акцентом на бюст та в компанії підкачаних чоловічих рук.

"45! Не знаю, "ягодка знов" чи ні. Але називати свій вік вже стає незручно. Позаду один з найцікавіших і водночас найскладніших років в моєму житті. Я точно знаю, що Бог завжди зі мною і вдячна йому кожну мить!

Я точно знаю, що попереду мене чекає неймовірний та цікавий шлях!", - зазначила Крук.

"Я навчилася жити, не прив’язуючись до місця та обставин, відчувати себе щасливою в будь-якому куточку світу, ставити цілі та знову будувати плани!", - розказала блогерка.

Валерія завжди зустрічає свій день народження в сукні і з тортом

фото з instagram

"Мій минулий рік був початком шляху великої перемоги над собою, який відкрив мені ще багато нових доріг! Було складно, зізнаюсь… Крутило і ще буде крутити зсередини! Перемагати себе і своїх демонів завжди складно, але я знаю, заради чого і кого!

У мене прекрасна родина і друзі! Моє серце сповнене любові та вдячності! І я хочу нести це у світ! Традиційно вже третій день народження у мене одне головне бажання - мир!", - наголосила Валерія.

Свої 45 Крук зустріла в тестостероново-глюкозній компанії

Лера бажає того, чого і всі українці

Як відомо, Крук на власному прикладі мотивує жінок не лише зберігати красу і молодість, а й ставати краще. Днями спеціально для ТаблоID вона розказала про догляд за обличчям, лайфхаки, табу та застерегла від помилок, які робила сама.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше