Індія закликала своїх громадян виїхати з трьох регіонів Росії

15 августа 2024

Індія закликає своїх громадян, які проживають в Брянській, Білгородській і Курській областях Росії евакуюватися. Про це повідомляє посольство Індії у Москві.
 
"З огляду на останні безпекові інциденти у Брянському, Білгородському, Курському регіонах, громадянам Індії рекомендується вжити необхідних запобіжних заходів і тимчасово пересилитися за межі цих областей", - йдеться в повідомленні.

Громадянам Індії рекомендують тимчасово переселитися в інші російські регіони, а також радять  зв'язатися з посольством.

Нагадаємо, з 6 серпня в Курській області Росії триває наступ Збройних сил України. Під контролем ЗСУ перебуває 1000 кв. км російської території. ЗСУ контролюють понад 70 населені пункти регіону. Україна планує відкрити гуманітарні коридори для евакуації жителів Курщини на тлі бойових дій у регіоні.


14 серпня бійці ЗСУ у Курській області взяли у полон понад сотню російських солдатів. Це наймасовіше взяття ворога в полон, яке вдалося провести за один раз.

Операція в Курській області. Онлайн

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного 22 сентября 2024

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

У Києві відкрили Офіс оборонних інновацій ЄС 22 сентября 2024

У Києві відкрили Офіс оборонних інновацій ЄС

На Київщині під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували їжака 22 сентября 2024

Кожне життя важливе: на Київщині під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували їжака. Фото Наразі тварині нічого не загрожує

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 1

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше