Анна Саліванчук, яка зараз відпочиває у Греції, поміркувала про любов до себе

4 июля 2024

Акторка Анна Саліванчук, яка зараз відпочиває у Греції, поміркувала про любов до себе та поділилася думками зі своїми підписниками в Instagram. 38-річна зірка тішиться, що її врода - натуральна, хоча чесно зізнається, що робить уколи краси.

"Така як є!!! Не ідеальна, але натуральна. Як то кажуть, все своє ношу з собою. Максимум, колола в лоб - ксеомін, і радіус (вочевидь, мається на увазі Radiesse - препарат для омолодження обличчя - ред.), та вітаміни", - написала Аня.

Нещодавно Анна наочно показувала результат від ін'єкцій ботулотоксину в її чоло

"Народила двох козаків, через 2 місяці мені 39, а я тільки зараз навчилась обирати себе, полюбила себе і почала носити короткі спідниці, не соромитись моїх ніг, які ніколи не були ідеальними, і навіть коли я була 53, вони все одно такі моцні - це генетика і спорт", - зізналася вона.

Зірка любить себе та красується у купальнику перед підписниками

"Ніколи не мала 6 кубиків, але завжди мала гарну талію і прес, ну а зверху трохи жирка, бо спорт я люблю дуже, але і смачно поїсти теж. І всім, хто напише, скільки можна виставляти себе у купальнику, я відповідаю вже: "СКІЛЬКИ ХОЧУ - СТІЛЬКИ І БУДУ", - наголосила Саліванчук.

Саліванчук запропонувала шанувальникам відгадати, скільки в неї з собою купальників, та пообіцяла переможцю подарунок

Нагадаємо, торік акторка розлучилася з батьком своїх синів, нардепом Олександром Божковим. Анна відкрита для нового кохання, але одна з умов - її потенційний обранець не має заробляти менше за неї.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гусєв із дружиною привітали сина з півріччям і показали фото 7 июля 2024

Асистент головного тренера "Динамо Київ" Олег Гусєв із дружиною Валерією 5-го липня святкують пів року свого спільного синочка Юрія.

Макс Чмерковський із дружиною на останніх термінах вагітності гайнули у жвавий танок. Відео 6 июля 2024

Хореограф та герой першого сезону українського "Холостяка" Макс Чмерковський разом із дружиною, танцівницею Петою Маргатройд ось-ось стануть батьками втретє.

Вчені назвали продукти, від яких швидко старіють: ця їжа провокує появу зморшок на обличчі 6 июля 2024

Лікарі застерігають від вживання такої їжі, вона може бути небезпечною для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше