Каменських заявила, що продовжить співати російською

29 июня 2024

Співачка Настя Каменських, яка влітку 2022-го року присягалася, що більше не співатиме російською, перевзулася передумала. 37-річна артистка пояснила свою нову позицію та заявила, що хейтити її через це можуть хіба що боти, а не українці.

Про це зайшла мова у програмі "Ранок у великому місті" на каналі ICTV.

"У мене україномовна програма. У мене є пісні російською мовою, мої пісні, і, звичайно, я їх буду виконувати для тих, хто підтримує нашу країну, але не розуміє нашу мову. Мені здається, що все одно це пісні, які я люблю, це моя історія. Я не бачу в цьому нічого такого кримінального", - сказала Настя.

Настя більше не бачить підстав перестати співати мовою країни-агресорки

Фото з Instagram Каменських

"Мені здається, найголовніше, що в мене є чітка позиція й усе я показую своїми діями. Бо я вірю, що це боти (критикують), тому що я не можу вірити, що українці взагалі можуть щось таке писати", – запевнила виконавиця.

Настя відповіла на запитання, чи заточена зараз її творчість переважно на закордон.

"Я зрозуміла, що я більше не можу переносити своє життя. Моя позиція чітка, я дуже люблю свою країну, більше того, я продовжую бути голосом і рупором. Ні, я не "заточена". Я роблю так, так, так, я завжди була інтернаціональною... Я просто намагаюся створювати, щоб не зупинятися. Бо зупинимося - помремо", - пояснила вона.

Не оминула артистка і теми чуток про її розлучення з чоловіком, продюсером і репером Потапом, спробувавши вкотре розставити крапки над "і".

Артистка вважає, що головне - це її чітка позиція, а критикують її боти

"Я розставляла їх дуже багато разів, якщо чесно. І мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я кажу: "Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам", - наголосила вона.

Нагадаємо, в травні зіркове подружжя відзначило п'яту річницю шлюбу.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хотіли захопити владу в Києві: СБУ затримала провокаторів, які готували заворушення після Дня Конституції 1 июля 2024

Хотіли захопити владу в Києві: СБУ затримала провокаторів, які готували заворушення після Дня Конституції. Фото і відео Підозрюваним загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна

Каратистка Анжеліка Терлюга похизувалася новими фото у купальнику 1 июля 2024

Срібна призерка Олімпіади в Токіо, каратистка Анжеліка Терлюга похизувалася новими фото у купальнику.

7-річна донька Фреймут англійською пояснила, як пити гарячі напої. Відео 1 июля 2024

Телеведуча і експертка з етикету Ольга Фреймут активно передає свої знання молодшій доньці, 7-річній Євдокії. І дівчинці, схоже, це подобається.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

medservis.xyz 4.5
medservis.xyz

Отзывов: 1

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше