Стало відомо, як Монатіка на Хрещатику представники ТЦК перевіряли. Відео

11 мая 2024

Співака Діму Монатіка зупинили представники ТЦК та поліції. Сталося це 10-го травня у самому центрі столиці.

Відео перевірки документів артиста оприлюднило видання TELEGRAF, але після того, як воно розлетілося у мережі, Монатік запостив його в свій Instagram.

38-річний Дмитро запевнив, що це вже не перша перевірка, і всі його дані оновлені.

"Бачу, що по ЗМІ розлітається це відео. Так, це правда. Представники ТЦК дійсно зупинили мене на Хрещатику, ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані поновив.

Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України. Після того, як перевірили дані та облік — відпустили", - написав артист.

Нагадаємо, коли почалося повномасштабне вторгнення, Монатік перебував з родиною за кордоном, і вперше повернувся в Україну лише у липні 2022. Тоді він пояснював, що мав так вчинити заради дітей.

У березні 2023 до України повернулася і дружина Діми, Ірина Монатік. А в вересні 2023 сини артиста вже пішли в школу в Києві.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше