"Негативний та сварливий": Лопес покинула намагання налагодити шлюб з Аффлеком - ЗМІ

16 июня 2024

Фото Getty Images

Американська співачка Дженніфер Лопес стомилася рятувати свій шлюб з актором Беном Аффлеком, який, за чутками, от-от розпадеться.

Про це пише Daily Mail.

За словами інсайдера, зірка нарешті дійшла до висновку, що не зможе зробити більше, аби врятувати свої стосунки з актором.

"Дженні достатньо, вона багато намагалася, але більше вона не може, вона не почувається краще, а навпаки - гірше", - сказало джерело.

Зазначається, що основною причиною, чому 54-річна Джей Ло покинула намагання налагодити стосунки стало те, що 51-річний Бен завжди був "сварливим та негативним".

Бен рідко посміхається на фото з дружиною

Фото Getty Images

"Бен чудовий хлопець, але іноді буває дуже сварливим. Я думаю, що світ побачив це на фотографіях, наприклад, коли вони були на "Греммі" минулого року - він не посміхався. Він курить, лається і здається, що він часто роздратований. Чудовий режисер і актор, але з ним важко, розумієте? " - сказав друг Лопес.

Він також заявив, що Джей Ло готова рухатися далі й будує плани на наступний рік.

"Дженніфер сумує через те, що її шлюб закінчується, але намагається зробити все найкраще - тренується, проводить час зі своїми близнюками Максом та Емме та будує нові плани на 2025 рік. Звичайно, Дженні сумно, вона любить Бена, але вони надто різні. Вона дуже старалася, щоб це вийшло, але цього не сталося. Двом зіркам дуже важко зберегти шлюб, один повинен поступитися, а в цьому випадку ніхто не поступився", - йдеться у повідомленні.

До того ж, за словами інсайдера Дженніфер та Бен поки мовчать про розлучення через дітей.

"Я думаю, що вони хотіли дочекатися, поки діти закінчать школу і завершать всі свої шкільні плани, а вже потім оголошувати про розлучення. Дітей поставили на перше місце", - додало джерело.

Нагадаємо, вже довгий час ширяться чутки про ймовірне розлучення Дженніфер Лопес та Бена Аффлека.

Пара вже не живе разом, а на публіці з'являється у компанії одне одного тільки на випускних дітей.

Якось Аффлека взагалі помітили без обручки, а Дженніфер запідозрили у тому, що вона найняла кризового менеджера, аби впоратися з наслідками розлучення.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Флот РФ відрепетирував війну у ​​Балтійському морі 25 июня 2024

Російські військові на тлі напруження з сусідами по Балтійському морю відпрацювали удари по загону бойових кораблів умовного супротивника.

У Києві жінка через аварію "пролетіла" в ліфті кілька поверхів та застрягла: на місці працювали рятувальники 25 июня 2024

У Києві жінка через аварію "пролетіла" в ліфті кілька поверхів та застрягла: на місці працювали рятувальники. Відео Подія сталася в неділю, 23 червня

Кеті Перрі на подіумі World Vogue-2024 показалась у ризикованому вбранні 25 июня 2024

23-го червня у Парижі відбувся помпезний показ World Vogue-2024, який цього року був присвячений спорту та майбутнім Олімпійським іграм-2024. Серед зіркових гостей на подіумі була помічена співачка Кеті Перрі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше