Репер Крупін здивував фанів версією гімну України на скрипці

30 декабря 2022

Реп-виконавець та екс-соліст гурту "Корупція" Михайло Крупін вирішив підняти бойовий дух українців 29 грудня, коли Російська Федерація знову атакувала нашу країну ракетами. Співак зіграв на скрипці гімн України, надихнувши своїх підписників не втрачати надію та допомагати ЗСУ.

Роликом репер поділився в Instagram, де на нього підписано 75 тисяч осіб. Фоловери здивувалися навичкою співака, ще раз підтвердивши, що українці – непереможний народ і Путіну ніколи не зламають нашу волю (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Нехай воно летить, а ми гратимемо до перемоги", – написав Михайло. Попри важкі часи, фанати виконавця не втрачають можливості пожартувати та підняти настрій оточуючим. "Міша, я хочу, щоб ти особисто зіграв на похороні Путіна... Хоча б онлайн... Хоча б в Інсті", – залишив своє побажання користувач мережі під відео.

З перших днів вторгнення Михайло Крупін активно займається волонтерством. У жовтні та листопаді 2022 року він вирушив в тур Україною на підтримку ЗСУ. Під час туру було зібрано гроші на купівлю автомобілів та амуніції для Збройних Сил на харківському, миколаївському та херсонському напрямках.

8 жовтня 2022 року на честь підриву Кримського мосту знаменитість випустив трек "Палає". Артиста вразили останні події і він написав пісню лише за 15 хвилин. Крім того, популярними стали його перші україномовні пісні: "У нашому місті" про рідний Харків та "Їб*ште", в якій зірка висловив все своє ставлення до росіян.

Нагадаємо, що нещодавно OBOZREVATEL повідомляв, що український співак Julik виконав на фортепіано гімн України в аеропорту міста Бергамо. Фоловери захопилися новим звучанням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдери повідомили про складний період у стосунках Аффлека та Лопес 5 мая 2024

У відносинах американських співачки Дженніфер Лопес та актора Бена Аффлека настав складний період. Пара навіть не проживає разом.

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда 5 мая 2024

На Київщині чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Віталій Козловський з сином на руках звернувся до хейтерів і нагадав, що "кожен сам за себе" 5 мая 2024

Віталій Козловський з сином на руках звернувся до хейтерів і нагадав, що "кожен сам за себе". Фото Артист і воїн ЗСУ назвав "національну українську розвагу"

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше