Колишні саєнтологи розповіли, чи справді Круз не спілкується з донькою через релігію

28 апреля 2024

Американський актор Том Круз вже 12 років не спілкується зі своєю донькою Сурі. Навіть на її повноліття зірка був за три тисячі кілометрів від Нью-Йорку, де мешкає дівчина зі своєю мамою, акторкою Кеті Холмс.

Однією з причин розладу між батьком та дочкою називають віру, яку сповідує Круз - саєнтологію.

Том подався у цю релігію ще у 1990 році, а у 2005 публічно заявляв, що саме саєнтологія допомогла йому позбутися дисплексії (розлад писемного мовлення, - ред.).

Як пише Daily Mail, коли Кеті Холмс та Том Круз були одружені, жінка вивчала саєнтологію, а Сурі мала вирости, сповідаючи цю віру. Однак після їхнього розлучення Кеті повернулася до католицизму й постаралася відвернути доньку від батькової релігії.

Фото Getty Images

А саєнтологія сумнозвісна тим, що церква відмовляє своїх вірян підтримувати відносини з тими, хто відвертається від їхньої віри, а декотрих людей називають "подавлюючими особистостями".

"Кеті рахувалася подавляючою особистістю, а Сурі, як наслідок, джерелом проблем. Том не може спілкуватися зі своєю донькою. В саєнтології на першому місці саєнтологія, а сімейні цінності на другому плані", - розповіла колишня дружина президентита релігії Карен Де Ла Карьєр.

За словами кольшнього співробітника служби безпеки Тома Круза та саєнтолога Брендана Тайя, у саєнтології існує політика відсторонення.

"Коли це застосовується суворо, місця для емоцій немає. Поки Сурі підтримує свою маму, Том не буде з нею спілкуватися", - сказав він.

Сурі дуже схожа на свою маму

Ще один колишній саєнтолог Майк Ріндер каже, що саме релігія є причиною розриву від батьком та донькою.

"Оскільки Кеті взяла на себе ініціативу у розлученні, тим самим, припіднесла неочікуваний "сюрприз" найвідомішому саєнтологу на Землі, вона вчинила "подавляючий акт". Таким чином, Том не міг бути із нею пов'язаний", - додав Ріндер.

До слова, схожу ситуацію можна побачити у відносинах старших дітей Тома Круза, яких він всиновив у шлюбі з Ніколь Кідман. Після розлучення з Томом, акторка перестала вивчати саєнтологію, а от її прийомні діти - Белла та Конор - ні. А тепер вони не спілкуються з зірковою мамою.

Нагадаємо, Том Круз та Кеті Холмс були у шлюбі протягом шести років. Після розлучення у 2012 році актор перестав бачитися із донькою.

Як відомо, Ніколь Кідман та Круз були одружені з 1990 по 2001. Свій шлюб з ним акторка порівнювала з бульбашкою.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

NASA розповіло про майбутні «залізниці» на Місяці 12 мая 2024

NASA розповіло про майбутні «залізниці» на Місяці

Шерон Стоун у 19-ий день народження прийомного сина показала його за коктейлем 11 мая 2024

Американська акторка Шерон Стоун привітала з 19-річчям свого середнього прийомного сина Лерда. Фото іменинника вона запостила у Instagram.

Дружина футболіста Луніна похвалилася ідеальною фігурою. Фото 11 мая 2024

Дружина українського футболіста та голкіпера мадридського "Реала" Андрія Луніна Анастасія Томазова полюбляє хизуватися стрункою фігурою у своїх соцмережах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше