Нетаньягу розглядає можливість військової допомоги Києву - ЗМІ

16 марта 2023

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху вперше провів дискусію щодо політики Ізраїлю у питанні надання військової допомоги Україні. Про це у вівторок, 14 березня, повідомляє The Times of Israel. 
 
Видання не має у своєму розпорядженні деталей обговорення, однак, за даними ЗМІ, мова йшла варіант надання військової допомоги.
 
У зустрічі, зокрема, взяли участь міністр оборони Йоав Галлант, міністр закордонних справ Елі Коен, радник із національної безпеки Цахі Ханегбі, керівник Моссада (зовнішньої розвідувальної служби країни) Давид Барнеа, начальник штабу збройних сил Герці Халеві, генеральний директор МЗС Ронен Леві та військовий секретар прем'єра Аві Гіл.
 

"Ймовірно, представники Ізраїлю не ухвалили жодних рішень, тому відповідні дискусії ще продовжуватимуться", - сказано в повідомленні.
 
Нагадаємо, нещодавно Зеленський зустрівся із главою МЗС Ізраїлю.
 
Україна очікує від Ізраїлю рішень щодо військової допомоги - Кулеба

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Соня Морозюк розказала про стосунки після розриву з Гринкевичем, заробіток з мерчу та що її збуджує в чоловіках 23 апреля 2024

Художниця Соня Морозюк, яка через корупційний скандал зі своїм ексом Романом Гринкевичем стала "обличчям корупції в державі", розказала про справи з її майном.

Когда появилась традиция дарить кольца на обручение? 23 апреля 2024

Во многих странах мира, в том числе и в Украине, издавна за определенное время до свадьбы проводился обряд обручения (заручин), во время которого жених дарил невесте кольцо для предложения руки и сердца

Серцевий кашель: що робити 23 апреля 2024

Серцевий кашель: що робити

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Хесторія Україна 0.1
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше