Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

27 сентября 2024

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють наближені джерела, королівська особа помітила, наскільки син короля Чарльза сумує за домом.

Привітання Гаррі з'явилося на сторінці принца та принцеси Уельської у соцмережі X, що здивувало підданих, пише Express. "Вітаємо герцога Сассекського з 40-річчям!" – йдеться у повідомленні.

Чимало коментаторів сприйняли цей пост, як несподіваний крок, враховуючи невирішену напруженість у стосунках між братами. Однак джерело повідомило, що саме Кейт стояла за цим простим повідомленням. І, за словами інсайдера, незважаючи на те, що вона живе за тисячі кілометрів від Гаррі, Міддлтон подбала про те, щоб він отримав телефонний дзвінок на день народження, а також спеціальний подарунок, щоб відзначити його день.

"Кейт була рушійною силою щодо привітання Гаррі на день народження, оскільки вона повільно виконує свою обітницю відновити мир і прощення між відчуженим принцом і його сім'єю, поки не стало занадто пізно, – каже наближена до монархів особа. – Вона недвозначно сказала Вільяму, що зараз не час ображатися, адже вони мають показати світові, що любов і сім'я є головними цінностями. Що більш важливо, вона хотіла, аби Гаррі почув це послання в його важливий день. Для Гаррі мало дуже велике значення, що члени королівської родини, а також Уельські, надіслали це повідомлення через соціальні мережі".

Гаррі, який живе в Каліфорнії після того, як у 2020 році відійшов від справ монархії, провів свій день народження з герцогинею Сассекською та їхніми дітьми – принцом Арчі та принцесою Лілібет. Потім син короля Великої Британії вирушив на зустріч з близькими друзями.

Пост з акаунта королівської сім'ї, опублікований раніше в неділю, став першим публічним привітанням Гаррі з днем народження з 2021 року. Ворожнеча між Гаррі та Вільямом розгорілася після того, як 40-річний принц виголосив образливі заяви на адресу королівської сім'ї в телеінтерв'ю Опрі Вінфрі та у своїх суперечливих мемуарах "Запасний".

Раніше OBOZ.UA писав про 5 королівських традицій, які до 11 років порушив старший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Виховання онука Чарльза III значно відрізняється від того, в яких умовах зростав його батько. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс випередила Трампа у шести ключових штатах 27 сентября 2024

Гарріс на сім відсоткових пунктів випереджає Трампа у Неваді, на п'ять - у Пенсильванії на три - в Аризоні та Мічигані.

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки 27 сентября 2024

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки: нехай вдома роблять, що хочуть У відповідь українці заявили, що думка співачки "взагалі недоречна"

16-річна донька Йовович здивувала дорослим луком на моді в Парижі. Фото 27 сентября 2024

Важко не зрозуміти одразу, чия це донька

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше