Документальний фільм про Назарія Яремчука побив касовий рекорд і заробив вражаючу суму

30 августа 2024

Українська біографічна кінокартина "Яремчук: Незрівнянний світ краси" зібрав вражаючі 9,9 мільйонів гривень за перші три тижні у вітчизняному прокаті. Стрічка, яка вийшла на екрани кінотеатрів 8 серпня, стала найкасовішим документальним фільмом в Україні. 

Як повідомляє Forbes, менше ніж за місяць "Яремчук: Незрівнянний світ краси" подивилися близько 63 тисячі глядачів. Бюджет кіно склав 2 з половиною мільйони гривень.

Згідно з даними, документальна кіноісторія про видатного співака Назарія Яремчука обійшов попереднього рекордсмена – оскароносний фільм "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова, який минулоріч зібрав 9 мільйонів гривень у прокаті за аналогічний проміжок часу. Утім всесвітньо відома документальна картина про облогу українського міста росіянами лишається на першому місці за переглядами, зібравши у перші тижні 66 тисяч глядачів.


Успіх "Яремчук: Незрівнянний світ краси" зумовлений, зокрема, промокампанією. "До поширення інформації про прокат фільму доєднались бренди, медіа, лідери думок", – зазначила керівниця кінотеатрального напрямку "Film.ua Дистрибуція" Надія Коротушка.


Свою руку до створення та просування фільму доклали продюсери, додала кінематографістка. Наприклад, донька естрадного виконавця Марія Яремчук виступила продюсеркою альбому переспівів RE:Yaremchuk.


Без труднощів не обійшлося, каже Коротушка, – не усі кінотеатри воліли транслювати на своїх екранах документальну стрічку. "Нам доводилось буквально вмовляти кінотеатри в Черкасах, Рівному, в західній частині Україні, великі мережі взяти кіно в прокат", – пояснила керівниця "Film.ua Дистрибуція". 

Раніше OBOZ.UA розповідав цікаві факти про "Яремчук: Незрівнянний світ краси", який завоював серця українців. Зокрема, чому сини відмовилися зніматися у фільмі та яке табу поставила дочка легендарного артиста Марія Яремчук. Реакцію та відгуки на кінокартину – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Донька "мами Сердючки" показала ніжні фото з хрещення її онуки 14 сентября 2024

Яна - єдина донька Інни Білоконь

ЗСУ влаштували потужну детонацію в Курській області 13 сентября 2024

ЗСУ влаштували потужну детонацію в Курській області

Винний бізнес, татуювання левиці і лайка на корті: неочікувані факти про Еліну Світоліну, якій виповнюється 30 13 сентября 2024

Світоліна Еліна Михайлівна - найвідоміша українська тенісистка

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше