Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини

8 октября 2024

У Києві судитимуть двох мешканців Черкащини, яких обвинувачують у квартирній крадіжці у Голосіївському районі. Чоловіки винесли з квартири місцевої мешканки гроші та особисті речі на суму понад 600 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

"До Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що за її відсутності вдома з помешкання невідомі викрали гроші та її особисті речі. Загальна сума викраденого майна заявниці склала понад 600 тисяч гривень", – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетна група осіб, один з учасників якої є знайомим потерпілої. За місцем проживання зловмисників у Черкаській області поліцейські провели обшук, за результатами якого було вилучено речові докази та частину викраденого.

Наразі слідство за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, поєднаної з проникненням у житло, у великих розмірах, в умовах воєнного стану, завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка та його спільника під час спроби вкрасти майже 2 млн грн з банкомату у супермаркеті. Крім того, за інформацією слідства, рецидивіст також обкрадав обмінники та магазини у столиці.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Росія завербувала депутата парламенту Ірландії - ЗМІ 8 октября 2024

Російська агентура розвідки посилилась в Ірландії після повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Марічка Падалко про ревнощі, перевірки телефона чоловіка і де він зараз служить 8 октября 2024

Телеведуча Марічка Падалко не приховує, що в повсякденному житті вона - людина дуже емоційна і навіть істерична. І якщо до роздряпування обличчя коханому чоловікові Єгору Соболєву в неї не доходило, то "курві", до якої вона його якось приревнувала, зірка писала.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше