Обкрадав банкомати, обмінники та магазини: у Києві затримали серійного крадія-рецидивіста

4 октября 2024

У Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка та його спільника під час спроби вкрасти майже 2 млн грн з банкомату у супермаркеті. Крім того, за інформацією слідства, рецидивіст також обкрадав обмінники та магазини у столиці.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі.

"Протягом кількох місяців до поліції столиці почали надходити повідомлення про крадіжки з торгових центрів та магазинів, які вчинялися вночі. Невідома особа проникала до приміщень закладів та викрадала гроші з банкоматів, пунктів обміну валюти та вартісні товари з магазинів", – розповіли в пресслужбі.

За словами правоохоронців, вони встановили, що до вчинення серії крадіжок може бути причетним 36-річний мешканець Київської області. Його затримали під час вкрасти близько 2 мільйонів гривень з банкомату, розташованого в одному з супермаркетів Святошинського району. Крім того, правоохоронці затримали 45-річного спільника підозрюваного, який перебував поблизу магазину та по рації повідомляв свого напарника про появу сторонніх осіб.

Як виявилось, зловмисник вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та в цьому році повернувся з місць позбавлення волі. Під час обшуку за його місцем мешкання поліцейські знайшли відмички, а також гроші та ювелірні вироби, які чоловік викрав напередодні.

"Ми вже встановили причетність чоловіка до крадіжки золотих та срібних прикрас у одному з магазинів, крадіжки грошей з банкомату у торговому центрі та з пункту обміну валюти. Наразі встановлюється причетність чоло віка до інших епізодів крадіжок", – додали в пресслужбі.

Зловмиснику та його спільнику повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вчинені крадіжки в Оболонському районі. Зловмисник заволодів сумкою потерпілого, в якій знаходились документи, банківські картки, а також гроші у сумі 18 тисяч гривень та 600 доларів, поки той тренувався на спортивному майданчику.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

F-16 буде важко перевершити літаки Росії - генерал США 4 октября 2024

F-16 буде важко перевершити літаки Росії - генерал США

За блогера-втікача Олександра Волошина взялася поліція 4 октября 2024

Раміна Есхакзай розповіла, що зібрала матеріали, що доводять втечу Волошина за кордон, та передала до правоохоронних органів.

Григорію Чапкісу встановили памʼятник через три роки після смерті 4 октября 2024

Григорію Чапкісу встановили памʼятник через три роки після смерті: який вигляд має могила легендарного хореографа. Відео Українці помітили грубі помилки, які допустили майстри

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше