Оборудки із квартирами померлих на 4 млн грн: на Київщині викрили злочинців

25 июля 2024

На Київщині правоохоронці викрили організовану групу, яка, за інформацією слідства, причетна до оборудки з квартирами померлих громадян. Загалом зловмисники "заробили" майже 4 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронців, за даними слідства, зловмисники підшукували квартири, власники яких померли, а їхнє майно підлягало передачі територіальній громаді як відумерла спадщина.

"Використовуючи документи, які містили недостовірні дані, вони доводили факт спільного проживання з померлими та оформлювали право власності на себе, або підставних осіб. В подальшому продавали нерухомість добросовісним покупцям. За такою схемою впродовж 2022-2023 років учасники шахрайської схеми заволоділи п’ятьма квартирами у місті Біла Церква загальною вартістю майже 4 млн грн. Три з них вони відчужили, на дві у ході досудового розслідування накладено арешт", - уточнила речниця прокуратури Київщини Олена Ковальова.

Зловмисників затримали та повідомили їм про підозру в шахрайстві, вчиненому у великих розмірах. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, як цілодобового, так і у нічний час доби. Прокуратура оскаржує рішення в апеляційному порядку вимагаючи для них тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Київської області повідомили про підозру двом чоловікам у шахрайстві. Зловмисники підмінили дорогий товар в одному з відділень поштової компанії на пусту коробку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше