Христина Соловій пояснила, за що винна Вакарчуку 27 тисяч доларів

20 июля 2024

Христина Соловій розказала про борг Святославу Вакарчуку

Скріншот з відео Це Ніхто Не Буде Дивитись

Нещодавно музикант Святослав Вакарчук оновив свою декларацію, де зазначив, що у 2023 році позичив своїй вже колишній підопічній Христині Соловій 27 тисяч доларів.

В інтерв'ю Еммі Антонюк Христина пояснила, на що брала гроші у Вакарчука та чи збирається їх повертати.

"Це мій борг. Ні для кого не секрет, що я була досить довго під його продюсуванням. І це кошти, які я використовувала на свою творчість, а саме зйомки кліпів, запис пісень тощо. А коли я розірвала з ним контракт, це сума, яку я залишилася йому винною", - розказала Соловій.

Соловій зауважила, що поки не має всієї суми, бо стільки не заробляє, але її відносини з Вакарчуком не перетворяться на скандал як у Козловського та Кондратюка

На коментар ведучої про те, що це страшно - бути комусь винною таку велику суму грошей, Христина відповіла:

"Це не страшно. Це ж не є вимога віддати протягом короткого періоду часу. У мене поки нема всіх цих грошей, але я думаю, що я вчасно справлюся з цим".

"Я дуже вдячна йому... Хоча я хотіла від нього набагато більше. Я хотіла, щоб він більше включався в творчий процес і якось комунікував зі мною більше. А потім це перейшло просто в такий якийсь кредит для мене", - додала Соловій.

"Я хотіла від нього набагато більшого", - сказала Христина про Вакарчука

Нагадаємо, співпраця Христини Соловій зі Святославом Вакарчуком припинилася ще в жовтні 2023-го. Лідер гурту "Океан Ельзи" став продюсером молодої виконавиці у 2013-му, коли вона потрапила в його команду на телешоу "Голос країни".

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього - The Hill 18 сентября 2024

На колишнього президента США, кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, імовірно намагалися скоїти замах, коли він грав у гольф у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Новий COVID-штам XEC зафіксовано вже у 27 країнах - ЗМІ 18 сентября 2024

ХЕС, який є комбінацією варіантів KS.1.1 і KP.3.3, має симптоми, подібні інших штамів COVID, включаючи втому, головні болі, біль у горлі та високу температуру.

В мережі показали, як змінилася співачка Камалія від початку кар'єри 18 сентября 2024

Камалія завжди демонструвала яскраві образи

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше