Павло Гудімов розповів про росіянку, яка благала вивезти її в Україну

16 сентября 2024

Павло Гудімов – співзасновник групи "Океан Ельзи" та музикант, який працював у колективі більше 10 років, розповів подробиці гастролей колективу в одному з російських міст, які його шокували. Гурт, як і багато інших українських артистів, свого часу гастролював у Росії. Останній концерт колективу відбувся там у грудні 2013 року, згодом всі виступи було скасовано.

Павло Гудімов каже, під час виступу у російському Волгограді його приголомшили умови життя росіян. Про це він розповів в інтерв’ю OBOZ.UA.

"Це такий жах, там стільки трешу, що ви собі не уявляєте, – згадує гастролі до сусідньої держави музикант. – Звісно, якщо говорити про звичайні концерти, то це одна справа. А все, що стосується корпоративних виступів, якихось поїздок по Росії – це кошмар. Наприклад, пригадую концерт у Волгограді. Ми виступали в клубі, в якому навіть не було сцени. І він вважався єдиним пристойним розважальним закладом на той момент. Потім я попросив місцевих показати нам трошки місто. І був неймовірно вражений, що деякі місця до цього часу зберігали сліди Другої світової війни. Обстріляні будинки, уявляєте? Я вже мовчу про відсутність освітлення на вулицях та вивіски на магазинах ще з 60-х років".

Павло Гудімов також поділився історією, як найбільше його вразила під час тієї поїздки: На вулиці до нас підійшла дівчина і попросила: "Заберіть нас звідси! Будемо робити все, що ви скажете, тільки вивезіть". Я був у шоці від цієї однієї фрази. Aле тільки зараз розумію до кінця всю глибину того жаху. І це лише одна маленька історія. Є великі, які навіть не вмістяться в одному інтерв'ю. Знаєте, про наші гастролі в РФ можна написати книгу".

Повне інтерв’ю з Павлом Гудімовим читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пара з Англії проїхала 400 км голяка на велосипедах 19 сентября 2024

Друзі вирушили в 418-кілометрову подорож голяка з Глостера до Лендс-Енда, Велика Британія.

Трамп запланував зустріч з прем'єр-міністром Індії Моді 18 сентября 2024

Моді планує відвідати Сполучені Штати на цих вихідних разом із лідерами Австралії та Японії для участі у саміті так званої четвірки, який проводить президент Джо Байден у своєму рідному місті Вілмінгтон, штат Делавер.

Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін 18 сентября 2024

"Привозили валізу грошей": Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін Співачка розповіла, що в діячів культури країни-агресора була налагоджена схема роботи

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше