Обвалення автомагістралі в Китаї: кількість зросла майже до 50 осіб

2 мая 2024

Щонайменше 48 людей стали жертвами обвалення автомагістралі через зливи на півдні Китаю. Мова про провінцію Гуандун, де в міському окрузі Мейчжоу стався зсув ґрунту на дорозі. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Голова КНР Сі Цзіньпін віддав розпорядження вести рятувальні роботи на місці катастрофи. Він доручив "докласти всіх зусиль для порятунку людей та допомоги пораненим", а також для "якнайшвидшого ремонту пошкодженої ділянки дороги та відновлення руху".

Китайське міністерство транспорту та інші відомства направили на місце події групи для рятувальних робіт.

Associated Press повідомляє, що пошукові роботи ускладнювалися безперервним дощем. За чотири тижні в районі, випало понад 56 см опадів – у чотири рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Деякі села в районі Мейчжоу затопило ще на початку квітня.

Останні два тижні в деяких частинах Гуандуна спостерігалися сильні дощі та повені. Минулими вихідними через ураган загинули п'ятеро людей у Гуанчжоу, столиці провінції.

Раніше ми вже писали, сильні зливи у південних районах Китаю спричинили смертоносні повені, унаслідок яких понад 110 тисяч людей були евакуйовані. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вагітна Хейлі Бібер замилувала чималим животиком на кежуальних фото 17 мая 2024

27-річна американська модель Хейлі Бібер нещодавно приємно здивувала фанів звісткою про вагітність.

У Росії планують зробити жорсткішим порядок продажу сім-карток 17 мая 2024

Йдеться про запровадження обов'язкової біометричної ідентифікації, обмеження точок продажів сім-карток у салонах зв'язку, МФЦ та Пошті Росії, а також використання цифрового підпису під час реєстрації.

У Києві сімейна сварка між бабусею та онуком завершилась вбивством 17 мая 2024

У Києві сімейна сварка між бабусею та онуком завершилась вбивством. Подробиці справи Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше