Одне з найкращих детективних шоу XX століття з'явилося на Netflix: про що "Життя на Марсі", яке рекомендують до перегляду всі критики

25 апреля 2024

На стримінговій платформі Netflix з'явився культовий британський серіал "Життя на Марсі". Його називають одним з найкращих детективних шоу 21-го століття.

Драма має 100-відсотковий рейтинг на сайті Rotten Tomatoes. Про це повідомляє Joe.

Серіал розповідає про Сема Тайлера (Джон Сімм), поліцейського з Манчестера, який прокидається після автомобільної аварії та виявляє, що здійснив подорож у часі з 2006-го у 1973 рік, де він працює на тій самій роботі в тому самому місці під командуванням старшого інспектора. Джин Хант (Філіп Гленістер) намагається розгадати таємницю того, що з ним сталося.


Шоу від ВВС транслювалося лише два сезони (другий сезон називався "Попіл до попелу" на честь іншої пісні Девіда Боуї), але досі користується популярністю серед критиків. Однак падіння його рейтингів на момент зйомок стало доленосним для серіалу. Навіть відновлення третього сезону минулого року було скасовано через фінансові причини, тому, схоже, глядачі можуть ніколи не побачити нових епізодів.

Незважаючи на це, перші два сезони варті уваги, і вони отримали високу оцінку, особливо за нетрадиційний формат кримінального шоу, інтригуюче поєднання кримінальних, драматичних, надприродних та історичних жанрів, а також чудовий акторський склад.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найстрашніший фільм усіх часів: про що "Відьма з Блер", який не зміг додивитися навіть Стівен Кінг.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві затримали зловмисника, який видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених 4 мая 2024

Видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених: у Києві затримали зловмисника. Фото Підозрюваному загрожує до 8 років тюрми

Федишин розказала, що буде в її великодньому кошику і що з'їсть першим після церкви 4 мая 2024

Співачка Ірина Федишин розповіла про великодні традиції своєї родини. Виявляється, сама зірка пасок не пече, а помагає мамі Лесі. Зате декорують святкову випічку вже всі разом.

Емілі Ратаковскі у гіпнотичній сукні вразила світський Нью-Йорк 4 мая 2024

Американська модель Емілі Ратаковскі вразила появою на світському івенті.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

SKSDESIGN 1.0
SKSDESIGN

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше