Олександр Лукашенко будує величезну резиденцію під Сочі - ЗМІ

2 мая 2024

Олександр Лукашенко будує під російським Сочі резиденцію з готелем на чотири номери площею 348 кв. м., ресторанним комплексом і не тільки. Про це у вівторок, 30 квітня, пише The Insider.
 
Повідомляється, що резиденція розташована в селищі Красна Поляна. 
 
"Вона обіцяє бути розкішною - стіни з монолітного залізобетону, позолочені ручки на дверях, басейни, кухні, ресторани, особистий кабінет і озброєна до зубів охорона", - вказує видання. 
 

Зокрема, видання посилається на проєктні документи групи компаній "Краснодаргражданпроект", яка будує резиденцію. На плані будівництва є 12 об'єктів загальною площею 7 374 кв. м на ділянці площею понад 97 248 квадратів. Третину площі забудови займає об'єкт "головна будівля", проектований для господаря.

У матеріалі йдеться про те, що в головній будівлі розташується гардеробна, банкетна зала, кухня для холодних і кухня для гарячих страв, їдальня, вітальня, ванна (адаптована для маломобільних осіб), кінотеатр, охорона і робочий кабінет.

На підземному поверсі буде розташований басейн, російська і турецька лазня, масажна, фітнес-зал, службова кімната охорони, пральня, серверна і навіть кімната для лиж.

Зверху ж буде побудована вітальня площею 62 квадрати, 20-метрова лазня. Дві менші спальні по 36 кв. м кожна, і головна - на 55 метрів.

Під головною будівлею запроектовано три VIP-котеджі - по 730 кв. м кожен. Один із них адаптований для проживання маломобільних осіб. Обладнані басейнами, їдальнею, трьома спальнями тощо.

Розслідувачі припускають, що цей маєток Лукашенко використовуватиме після того, як залишить президентську посаду - "добровільно чи вимушено". 
 
Вони додають, що будують резиденцію "тихо, через фірму-прокладку, за високим парканом". 

Нагадаємо, міністр оборони Білорусі Віктор Хрєнін в інтерв’ю російському державному телеканалу заявив, що на білорусько-українському кордоні нібито стоїть 100-тисячне угруповання українських сил, а також пообіцяв збивати "літаки НАТО, які порушують повітряний простір".

Лукашенко заявив, що Третя світова можлива

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Навіщо мозку сон: науковці зробили шокуюче відкриття 17 мая 2024

Дослідники з’ясували, що неспання, активність і фізичні вправи можуть ефективніше очищувати мозок від токсинів.

Наомі Кемпбелл у Каннах повторила свій кутюрний образ 1996-го року. Фото 17 мая 2024

Британська супермодель Наомі Кемпбелл знає не лише, як ефектно пройтись подіумом чи парадним хідником, але і як при цьому привернути увагу всіх довкола лише на себе.

Sony випустила нові смартфони Xperia 10 VI і Xperia 1 VI 17 мая 2024

Sony випустила нові смартфони Xperia 10 VI і Xperia 1 VI

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше