Онука Чарлі Чапліна закликала закінчити "ідеологічну війну" з Росією і встала на захист образу росіян в кіно

28 декабря 2022

Онука легендарного англійського актора Чарлі Чапліна та знаменита кінозірка Уна Чаплін неочікувано заявила, що їй набрид образ "поганих росіян" в кіно. На тлі терористичної війни в Україні вона наважилася висловити припущення, що "ідеологічну війну" з Росією потрібно закінчити.

Уні Чаплін, відомій ролями в "Грі престолів", "Шерлоку", "Аватарі" та інших проєктах, нібито набридли стереотипи. Такий коментар вона дала виданню Independent (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Одним із крайніх проєктів акторки став серіал "Зрада" від Netflix про любовний трикутник, МІ-6 та російських шпигунів. Цікаво, що сюжет не сподобався Уні, яка виконала головну роль.

"Я так втомилася від того, що росіяни – погані хлопці. Я навіть не можу передати. Чи може хтось придумати кращий стереотип, який би нас влаштовував?" – поставила риторичне запитання внучка Чапліна.

З її слів, по ходу знімання епізодів додавалися нові елементи, які стосувалися Росії. Акторка пов'язала це з війною в Україні, але не сказала цього в слух. Жорстокий геноцид, який вже 10 місяців переживають українці, Чаплін назвала "цими обставинами".

"Буде чудово, коли ідеологічна війна, яку ми ведемо з Росією, кане в небуття", – додала акторка.

Раніше OBOZREVATEL писав, що британський рок-гурт Pink Floyd зібрав для допомоги Україні вражаючу суму. Її вдалося отримати завдяки композиції Hey Hey Rise Up, в основу якої лягла пісня "Ой у лузі червона калина".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

Як правильно витягнути кліща в домашніх умовах безпечно і швидко 18 мая 2024

В лісах, скверах і парках України все частіше з'являються кліщі. Вони розносять збудник хвороби Лайма. А тому, якщо після укусу кліща у вас немає можливості звернутися до лікаря, потрібно знати, як правильно витягнути його в домашніх умовах.

Ірина Білик привідкрила завісу особистого життя 18 мая 2024

Співачка Ірина Білик, яка днями вразила чуттєвим кліпом на нову пісню, привідкрила завісу особистого життя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше