Онука Грейс Келлі стала новим обличчям Chanel

22 декабря 2020

Бренд Chanel на чолі з Віржині Віар оновлює список амбасадорів! Так, до акторок Ванесси Параді та Крістен Стюарт приєдналася онука Грейс Келлі — Шарлотта Казірагі. Відомо, що Шарлотта стане музою колекції SS 2021 Ready-to-Wear (вона буде представлена вже 1 січня) і вшанує любов Коко Шанель і Карла Лагерфельда до літератури!

Вже за місяць Дім представить особливий тематичний проєкт, що збиратиме акторок та жінок-письменниць на творчих вечорах у легендарному паризькому бутику-студії, де творила Коко, за адресою Rue Cambon, 31.

Перший вечір Les Rendezvous littéraires rue Cambon відбудеться 26 січня 2021 року. Переглянути його можна буде онлайн на офіційному сайті Chanel.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Греції працівника консульства Туреччини засудили за шпигунство 12 мая 2024

Між Грецією та Туреччиною існують давні суперечки та конфлікти, починаючи від розділеного острова Кіпр і закінчуючи правами на розвідку родовищ нафти та газу в Егейському та Середземному морях.

Мама екоактивістки Грети Тунберг виявилась зіркою Євробачення: у 2009 році виступала в Москві (відео) 12 мая 2024

Мама екоактивістки Грети Тунберг виявилась зіркою Євробачення: у 2009 році виступала в Москві. Відео Дівчину помітили на вулицях Мальме

Брежнєва показала пілатес у повітрі. Відео 12 мая 2024

Співачка Віра Брежнєва показала шанувальникам своє тренування з пілатесу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше