Орбан прилетів до Москви попрощатися з Горбачовим

4 сентября 2022

У Москві розпочалася церемонія прощання з колишнім президентом СРСР Михайлом Горбачовим. Про це повідомляє Интерфакс у суботу, 3 вересня.

Церемонія триває у Колонній залі Будинку спілок. Біля входу вишикувалася величезна черга, сотні людей один за одним проходять до зали з квітами.

Біля труни розміщено великий чорно-білий портрет першого та останнього президента СРСР, виставлено державні нагороди Горбачова, чергує рота почесної варти. У залі безліч вінків із жалобними стрічками.

Провести колишнього президента СРСР в останню путь приходять відомі політики, журналісти, актори, громадські діячі, у тому числі й ті, з ким дружив та спілкувався Горбачов, представники дипломатичного корпусу.

Також до Будинку спілок приїхав прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Його кортеж під'їхав до центрального входу будівлі і політик швидко увійшов усередину.

"Прем'єр Угорщини пробув усередині будівлі близько 10 хвилин. Він разом із членами делегації своєї країни з білими трояндами в руках увійшли до зали, підійшли до дочки і онуків Горбачова, які що сиділи біля труни, висловили їм співчуття. Потім вони поклали квіти і постояли біля труни, після чого залишили зал", – йдеться у повідомленні.

Також ЗМІ повідомили, що жодних особистих зустрічей у Орбана не заплановано.

Поховають Михайла Горбачова на Новодівичому цвинтарі поряд з його дружиною Раїсою, яка померла у вересні 1999 року.

Нагадаємо, 30 серпня Михайло Горбачов помер на 92-му році життя в Москві після тяжкої та тривалої хвороби. Відомо, що останнім часом він страждав на хворобу нирок і проходив гемодіаліз.

Напередодні ЗМІ повідомили, що Михайло Горбачов дуже переживав через війну в Україні. Він був вражений повномасштабним вторгненням РФ у сусідню країну.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гвинтокрили і дрони, а тепер і ракети: ЗСУ використовують американську ППО Avenger 29 марта 2024

Американський зенітно-ракетний комплекс Avenger захищає небо в Донецькій області. Машина розрахована на боротьбу з ворожими гвинтокрилами та дронами

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка 28 марта 2024

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше