Ошукав військових, їхніх дружин та волонтерів на майже 600 тис. грн: у Києві викрили підозрюваного у шахрайстві

8 августа 2024

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до шахрайства. Зловмисник ошукав військових, їхніх дружин та волонтерів на суму близько 600 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Затриманому повідомили про підозру.

"Встановлено, що зловмисник вишукував у соцмережах оголошення про намір придбати військове обладнання та під виглядом волонтера пропонував свою допомогу у придбанні товару за вигідною ціною. Мешканці з різних міст робили в нього замовлення та за умовою здійснювали повну або часткову оплату за "покупку", натомість отримували на пошті пусті посилки. Сам чоловік швидко міняв номер телефону та більше не виходив на зв'язок", – розповіли в пресслужбі.


Зловмисником виявився 26-річний киянин – йому повідомили про підозру в шахрайстві. Поліцейські встановили 19 потерпілих, яких було ошукано на суму майже 600 тисяч гривень. Максимальне покарання частини 2 статті 190 КК України передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, правоохоронці Києва викрили жінку, яка, за інформацією слідства, причетна до шахрайства. "Волонтерка" ошукала громадян під приводом збору коштів на генератори та автівки для українських військових.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва викрили чоловіка, який, перебуваючи під вартою у Лук’янівському СІЗО, ошукав військовослужбовця. Зловмисник, за інформацією слідства, зняв із картки захисника України понад 20 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Єфросиніна покрасувалася в ефектному луці зі шкіряним корсетом 28 сентября 2024

Телеведуча Маша Єфросиніна замилувала своїх шанувальників (та потролила ейджистів), продемонструвавши свій новий лук. Він складається з чорних шкіряних корсета і спідниці.

Подружжя Клуні вигуляли елегантні луки на благодійному івенті. Фото 28 сентября 2024

Подружжя Джордж та Амаль Клуні, без сумніву, можна назвати однією з найкрасивіших пар в Голлівуді.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше