Озброєний чоловік протаранив огорожу Капітолію у Вашингтоні

15 августа 2022

Біля Капітолію у Вашингтоні в неділю, 14 серпня, застрелився чоловік, це сталося після того, як він урізався автомобілем в огорожу будівлі. Про це повідомляє CNN.
 
Інцидент стався після 4-ї ранку за місцевим часом. Чоловік в'їхав на своєму автомобілі в барикаду на розі Східної Капітолійської та Другої вулиць. Потім вийшов із машини, що загорілася від удару, і здійснив кілька пострілів у повітря, йдеться в повідомленні поліції Капітолію.
Коли до чоловіка наблизилися правоохоронці, він застрелився.
 

Ім'я чоловіка не розголошують. Схоже, що він не збирався атакувати членів Конгресу, які перебували у відпустці, зазначили в поліції. Слідчі вивчають біографію цієї людини.
 
Нагадаємо, прихильники екс-глави Білого дому Дональда Трампа 6 січня 2021 року штурмували будівлю Конгресу у Вашингтоні. Внаслідок заворушень загинули п'ятеро людей. Раніше повідомлялося, що звинувачення висунули понад 300 особам. При цьому заарештовано майже 500 учасників штурму.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії планують зробити жорсткішим порядок продажу сім-карток 17 мая 2024

Йдеться про запровадження обов'язкової біометричної ідентифікації, обмеження точок продажів сім-карток у салонах зв'язку, МФЦ та Пошті Росії, а також використання цифрового підпису під час реєстрації.

Антін Мухарський у "сповіді" розказав про замах на нього та роман Сніжани Єгорової з Кивою 17 мая 2024

Шоумен та письменник Антін Мухарський опублікував у Facebook розлогий автобіографічний допис, і деякі деталі з нього виявилися досить несподіваними.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше