У Києві муніципали допомогли 14-річному хлопцю, якого п’яна матір побила та вигнала вночі з дому

24 июля 2024

У Подільському районі Києва п’яна жінка побила та вночі вигнала на вулицю свого 14-річного сина. Першу допомогу підлітку надали муніципали.

Про це повідомили в пресслужбі КО "Муніципальна хорона". На жінку склали адмінпротокол за домашнє насильство.

"Подія сталася о 1:30 на проспекті Василя Порика. Під час автопатрулювання працівники "Муніципальної охорони" помітили на проїжджій частині підлітка та зупинилися для перевірки. У ході спілкування муніципали дізналися, що хлопцю 14 років і він живе неподалік, але його побила мати та вигнала з дому. Відтак він викликав поліцію та її очікує", – розповіли в пресслужбі.

Муніципали додали, що виявили у хлопця збиті коліна та запропонували викликати швидку, але він відмовився. Відтак першу допомогу надали на місці та продезінфікували рану перекисом водню.

У телефонній розмові правоохоронці попросили почекати їх прибуття та залишитись до з’ясування всіх обставин. Далі за адресою проживання хлопця було виявлено його матір, 1980 року народження, у нетверезому стані.

"Незважаючи на заперечення про причетність до нанесення травм дитині, поліція склала на жінку адмінпротокол за статтею 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП. Далі допомога не була потрібна, і муніципали продовжили чергування в зоні відповідальності", – додали в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці зупинили водія, який їздив на Берестейському проспекті по зустрічній смузі. Як виявилось у порушника були ознаки алкогольного сп’яніння.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Вільям підкорив мережу оновленим іміджем. Фото 7 сентября 2024

Британський принц Вільям, здається, вподобав імідж брутального й розслабленого чолов’яги, який продемонстрував у вітальному ролику з нагоди Олімпійських ігор, на початку серпня.

Камінська згадала, як була "достигаторкою", та зізналася, що кайфує від сидіння вдома з дітьми 7 сентября 2024

Співачка Слава Камінська, яка нині з дітьми і новим чоловіком живе в Іспанії і поставила кар'єру на паузу, зізналася, як їй подобається не працювати.

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила 7 сентября 2024

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Данилець 5.0
Данилець

Отзывов: 1

Meest ПОШТА 0.1
Meest ПОШТА

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше