Під час прямого ефіру шоу в Лос-Анджелесі стався землетрус

14 августа 2024

У понеділок, 10 серпня, у Каліфорнії трапився землетрус магнітудою 4,4 бали, який відчутно струсив кілька студій у Лос-Анджелесі. Однак журналісти не розгубилися і продовжили ефір, зберігаючи спокій.

Моменти з поштовхами потрапили на відео, які поширилися в мережі. Юзери в захваті від того, як спокійно ведучі реагують на землетрус, пише People.

Поштовхи відчувалися по всій Південній Каліфорнії, у тому числі й у Лос-Анджелесі, де проходили зйомки програми NBA Today. Ведуча Маліка Ендрюс мала розмову по відеозвʼязку, коли земля під її ногами почала трястися.

"У нас тут невеликий землетрус у Лос-Анджелесі, тому ми повинні переконатися, що світло в нашій студії та все інше залишається в безпеці, все трясеться. Всі в нормі? Добре", – спокійно продовжила ведуча, звертаючись до команди позаду камер.

Інше вірусне відео було зняте в студії спортивного каналу ESPN, де саме записували подкаст. Учасники шоу спілкувалися в різних місцях, але кожен з них відчув поштовх.

Одна з ведучих нагнулася, а за нею зі стелі почали падати частинки обладнання. Інші ж відчули землетрус, але не встали з-за столу. Усім вдалося зберігати спокій і не перервати робочий процес.

Раніше OBOZ.UA писав, що від ведучих 1+1 в прямому ефірі "втік" стіл. Це трапилося під час загальнонаціонального інформаційного телемарафону.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі 27 сентября 2024

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі Нещодавно Уельські привітали родича з днем народження

Поїздка з п'яним водієм може обернутися п'ятьма роками в'язниці для пасажирів 27 сентября 2024

Поїздка з п'яним водієм може обернутися п'ятьма роками в'язниці для пасажирів

Ахтем Сеітаблаєв про свої зради, рукоприкладство щодо жінки та майже відсутні стосунки з меншою донькою 27 сентября 2024

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв розказав, що поки йому не вдалося налагодити стосунки з молодшою донькою Сафіє. Її мама, друга ексдружина зірки, продюсерка Іванна Дядюра теж із ним не спілкується, бо, напевно, ображена через його зраду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше