Під Києвом мешканці багатоповерхівок покарали "героя паркування"

26 июля 2024

У селі Софіївська Борщагівка Київської області місцеві мешканці покарали власника BMW за нібито неправильне паркування авто. Машину обклали пакетами із сміттям.

Про це повідомили в соціальних мережах. Про реакцію водія не повідомлялось.

"Методи боротьби з хамським паркуванням у Софіївській Борщагівці", – йдеться в повідомленні.

На опублікованому в соцмережі фото можна побачити, що місцеві мешканці обклали BMW "героя паркування" пакетами із сміттям. Як власник авто відреагував на таке "зауваження" з боку громадян, не повідомлялось. Важливо додати, що на фото не видно, чим саме заважає транспортний засіб.

Нагадаємо, у Києві на парковці торговельного центру помітили чергового "героя паркування". Власник Mercedes залишив свою машину одразу на двох місцях для людей з інвалідністю.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Борисполі Київської області правоохоронці помітили чергового "героя паркування". Водій Audi Q7 залишив свою машину на місці для людей з інвалідністю.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Вільям підкорив мережу оновленим іміджем. Фото 7 сентября 2024

Британський принц Вільям, здається, вподобав імідж брутального й розслабленого чолов’яги, який продемонстрував у вітальному ролику з нагоди Олімпійських ігор, на початку серпня.

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві 7 сентября 2024

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Привласнив $30 тис., які належать пасажиру: у Києві в крадіжці підозрюють таксиста 7 сентября 2024

Привласнив $30 тис., які належать пасажиру: у Києві в крадіжці підозрюють таксиста. Фото Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Meest ПОШТА 0.1
Meest ПОШТА

Отзывов: 1

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше