Під Києвом на дитячому майданчику знайшли протипіхотну гранату

18 августа 2024

У Гостомелі Київської області на дитячому майданчику малеча знайшла протипіхотну гранату. Щоб вилучили її, на місце викликали саперів.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Розмінування території регіону ще не завершено.

"Сьогодні неподалік від одного з дитячих майданчиків селища Гостомель сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили ручну гранату Ф-1", – йдеться в повідомленні.

Як зазначили рятувальники, дітям неймовірно пощастило, що уважні батьки вчасно помітили, як малеча вирішила взяти її до рук. Після чого дорослі відвели малят на безпечну відстань та викликали саперів, тим самим запобігли можливій трагедії.

Нагадаємо, у Київській області на території Баришівської громади трактор підірвався на ручній гранаті. Внаслідок вибуху була пошкоджена сільськогосподарська техніка.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Обухівському районі Києва сапери ДСНС нейтралізували уламки російського безпілотника "Шахед". Ворожий БПЛА виявив місцевий житель на відстані кілометра від берега.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше