Під Києвом потяг збив на смерть чоловіка

24 апреля 2024

У Броварському районі Київської області в понеділок, 22 квітня, потяг збив чоловіка, який переходив залізничну колію із велосипедом у руках. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

"На Броварщині під колеса потяга потрапив чоловік. Інцидент трапився 22 квітня, близько 21 години на станції "Бобрик". Попередньо відомо, що потяг збив громадянина, який перетинав залізничну колію з велосипедом в руках. Машиніст застосовував звуковий сигнал та екстрене гальмування, проте уникнути інциденту не вдалося", – розповіли в пресслужбі.

У поліції додали, що від отриманих травм 54-річний мешканець села Рудня загинув на місці. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

ФОТО 18+

Нагадаємо, у Вишневому Київської області в неділю, 14 квітня, пасажирський потяг збив чоловіка. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі Києва в понеділок, 22 квітня, потяг міської електрички збив жінку. Від отриманих травм вона загинула на місці події.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чому випадає дуже багато волосся: лікарі пояснили, якого вітаміну не вистачає організму 6 мая 2024

Вітаміни дуже важливі складові імунітету людини, тому, коли їх не вистачає, можуть виникати різноманітні проблеми зі здоров'ям. В тому числі і випадіння волосся.

Віталій Козловський з сином на руках звернувся до хейтерів і нагадав, що "кожен сам за себе" 5 мая 2024

Віталій Козловський з сином на руках звернувся до хейтерів і нагадав, що "кожен сам за себе". Фото Артист і воїн ЗСУ назвав "національну українську розвагу"

У Конго шириться нова форма віспи 5 мая 2024

Влада оголосила спалах по всій країні надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я. Вчені вважають що мутація легше передається, але має нижчий рівень смертності.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше