Під Києвом син колишнього соратника Медведчука побив працівницю ЖК

14 июня 2024

У Вишгороді Київської області син екссоратника Медведчука Михайла Бузинарського – Андрій – нібито побив працівницю житлового комплексу. Повідомляється, що інцидент зафіксувала камера спостереження в під’їзді будинку, проте сам Бузинарський усе заперечує.

Про це написало Суспільне. Справою вже зайнялись правоохоронці.

Повідомляється, що інцидент трапився 29 травня в житловому комплексі "Ольжин Град" у Вишгороді, де проживає Бузинарський. За словами однієї з місцевих мешканок, попередньо, він застряг у ліфті четвертого під’їзду і з ним на зв'язок вийшла 60-річна працівниця ЖК.

"Вона вийшла з ним на диспетчерський зв'язок, повідомила, що ліфт вийшов з ладу, що потрібно його перезавантажити. Він почав на неї кричати, казати "швидше це робіть", нецензурною лексикою на неї сипати. Вона перезавантажила ліфт, але це нічого не допомогло. Вона вимушена була викликати аварійну службу, повідомила про те, що він мусить зачекати. Він дуже агресував, почав погрожувати їй, почав ногами бити ліфт, роздирати руками ліфтові двері. Вибрався він з ліфта, не дочекавшись аварійної служби, побіг з четвертого в перший під'їзд і там на неї напав і побив", – розповіла мешканка ЖК "Ольжин Град".

Сам інцидент зафіксувала камера відеоспостереження, яка встановлена в під’їзді будинку. На записі видно, що чоловік заходить та б’є жінку по обличчю – від удару диспетчерка падає, але нападник завдає ще одного удару.


Постраждалу госпіталізували до медичного закладу, Бузинарського, за інформацією журналістів, затримала поліція. Зазначається, що оскільки він є військовослужбовцем аеророзвідки НГУ, справу про побиття розслідує Державне бюро розслідувань. Там, за інформацією Суспільного, відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

У коментарі ЗМІ Бузинарський сказав, що не володіє інформацією про цей інцидент. На пряме запитання журналістки, чи він бив працівницю ЖК "Ольжин Град", він відповів так:

"Ну, ніяку жінку... Я взагалі учасник бойових дій. Я воював, отримав чотири травми, є відповідні документи, акти. Зараз я взагалі на лікарняному, проходжу лікування. Я не знаю, що там пишуть", – повідомив він.

У пресслужбі Північного Київського територіального управління Нацгвардії розповіли, що командування військової частини, в якій служить Бузинарський, повідомило про інцидент Дарницьку спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Центрального регіону України.

"За цим фактом, відповідно до наказу командира, у військовій частині розпочато службове розслідування. Командування сприяє проведенню розслідування та наданню об'єктивної правової оцінки діям Бузинарського А. М.", – повідомили в пресслужбі Північного Київського територіального управління Національної гвардії України.

Після службового розслідування вирішуватимуть питання подальшої служби чи відсторонення Бузинарського. У Нацгвардії журналістам також повідомили, що впродовж місяця влітку 2023 року Бузинарський виконував бойові завдання на Лиманському напрямку, але був виведений через мінно-вибухову травму.

Андрій Бузинарський – син ексзаступника начальника департаменту центрального апарату МВС Михайла Бузинарського. Батька називають соратником Медведчука через те, що він очолював "Український вибір" у місті Здолбунові на Рівненщині, а потім – рівненський осередок партії "Опозиційна платформа – За життя".

У 2018 році Андрій Бузинарський влаштував п’яну ДТП, а потім погрожував журналістці Інні Білецькій, яка знімала порушника на відео.

На відео наявна нецензурна лексика. 18+

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві весна 2024 року стала третьою найтеплішою з 1881 року спостережень. Протягом трьох місяців було зафіксовано 15 температурних рекордів.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи можна пити перекис водню для профілактики захворювань 18 июня 2024

Чи можна пити перекис водню для профілактики захворювань

Лілія Ребрик показала стильний лук наймолодшої доньки Адель 18 июня 2024

Перший вихід у світ. Ліля Ребрик показала стильний лук наймолодшої доньки Адель Телеведуча одягнулася відповідно до образу дитини

Названо смартфон, який швидко заряджається і довго працює 18 июня 2024

Названо смартфон, який швидко заряджається і довго працює

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр 5.0
Центр

Отзывов: 6

Андрей 5.0
Андрей

Отзывов: 6

Вул. Вереснева 9 0.4
Вул. Вереснева 9

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше