Під Києвом у лісі знайшли нездетонований снаряд від "Граду"

20 августа 2024

Поблизу села Блиставиця Київської області місцеві мешканці знайшли в лісі нездетонований снаряд від бойової машини "Град". Щоб знешкодити боєприпас, на місце викликали саперів.

Про це повідомили в соціальних мережах. Розмінування території регіону ще не завершено.

"Сьогодні в лісовому масиві поблизу села Блиставиця Бучанської громади місцеві мешканці виявили в землі нездетонований снаряд", – йдеться в повідомленні.

Із власних джерел нам стало відомо, що це був снаряд від "Граду", який залишився в лісі з часів тимчасової окупації Київщини військами країни-агресора РФ. Небезпечну знахідку вилучили сапери для подальшого контрольованого знищення на спеціальному полігоні.



Нагадаємо, у Вишгородському районі Київської області під час обстеження водойми водолази-сапери знайшли бойову частину некерованої авіаційної ракети С-8. Подія сталася в селі Мусійки.

У Голосіївському районі Києва під час толоки знайшли уламки російського БпЛА. Подія сталась 27 липня поблизу однойменних ставків.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Обухівському районі Києва сапери ДСНС нейтралізували уламки російського безпілотника "Шахед". Ворожий БпЛА виявив місцевий житель на відстані кілометра від берега.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Махачкалі пролунав вибух на АЗС: є жертви 27 сентября 2024

П'ятеро людей загинули після вибуху на заправці. Ще 10 постраждали, двоє з них перебувають в критичному стані.

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

Ахтем Сеітаблаєв про свої зради, рукоприкладство щодо жінки та майже відсутні стосунки з меншою донькою 27 сентября 2024

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв розказав, що поки йому не вдалося налагодити стосунки з молодшою донькою Сафіє. Її мама, друга ексдружина зірки, продюсерка Іванна Дядюра теж із ним не спілкується, бо, напевно, ображена через його зраду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше