Під Києвом зіткнулися два легковики: одна з машин "вилетіла" на пішохідну дорогу

14 января 2024

У Броварах Київської області сталась аварія за участю двох легковиків. Унаслідок зіткнення одну з машин відкинуло на узбіччя – на пішохідну частину дороги.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці.

"Вранці 13 січня в Броварах на вулиці Київській не розминулися легковики Skoda та ЗАЗ "Таврія". Попередньо відомо, що 32-річний водій останнього авто не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення зі Skoda, який рухався у зустрічному напрямку. Від удару двох транспортних засобів автівку вітчизняного виробника викинуло на узбіччя", – йдеться в повідомленні.

На щастя, ніхто крім автомобілів не постраждав. На опублікованих фото можна побачити, що внаслідок удару "Таврію" відкинуло на пішохідну частину дороги.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва в середу, 10 січня, легковик на швидкості протаранив маршрутний автобус, який на зупинці висаджував пасажирів. Надалі патрульні виявили у ймовірного винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Голосіївському районі Києва в суботу, 13 січня, сталась аварія за участю тролейбуса та автомобіля. Внаслідок ДТП частина дороги була буквально "усіяна" уламками легковика.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дженніфер Лопес похизувалася довгими ногами у пудровому міні на кінофестивалі у Каліфорнії. Фото 28 октября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно вперше заговорила про своє розлучення з актором Беном Аффлеком, вразила образом на кінофестивалі AFI Fest 2024 у Каліфорнії, де презентувала стрічку "Нестримний", яку він продюсував.

У Києві невідомий познущався з алеї пам'яті загиблих героїв 28 октября 2024

"Готовий поряд лягти?" У Києві невідомий познущався з алеї пам'яті загиблих героїв. Відео 18+ Ним зацікавилися правоохоронці

Медики розповіли про п'ять причин, чому варто додати рибні консерви до свого щоденного раціону 28 октября 2024

Лікарі стверджують, що рибні консерви потрібно додати до свого щоденного раціону. І діляться п'ятьма основними причинами, чому вони корисні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше