Під Москвою чоловік із "гранатою" погрожував підірвати військкомат - соцмережі

7 марта 2023

Чоловіка у камуфляжі затримали у підмосковному місті Домодєдово. Очевидці заявляють, що затриманий міг мати із собою гранату. Про це повідомляє російський Telegram-канал Mash у понеділок, 6 березня.
 
"Попередньо він втік з військової частини, погрожував підірвати військкомат. Потім втік. Поліцейські перекрили Набережну вулицю. На місці працюють сапери та співробітники ФСБ", - йдеться у повідомленні.
 
Пізніше Telegram-канал зазначив, що граната у затриманого військовослужбовця виявилася муляжем. За нашою інформацією, чоловік у камуфляжній формі – дезертир із Курської області.
 

"Коли він прийшов у військкомат, дістав бутафорську вибухівку і став погрожувати співробітникам комісаріату. Після цього вибіг з будівлі і спробував втекти. Росгвардія Московської області зловила його на прилеглій території", - підсумували в соцмережах.
 
Зазначимо, що підпали військкоматів у Росії вже стали традиційними. Зокрема, у ніч із 25 на 26 лютого невідомий підпалив військкомат у Сосновому Бору Ленінградської області.
 
Крім того, у ніч проти 23 лютого невідомі намагалися підпалити військкомат у Мурманську.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше