Піджак із секонду, майже 49 розмір ноги і краватка за 200 грн: учасники Kadnay вразили українців "модними луками"

10 июля 2024

Двох учасників гурту Kadnay (Каднай) на благодійній премії Blogger Awards 2024 у Києві зустрів львівський блогер Ніколас Карма, який цікавиться вартістю образів зірок. На заході з'явився фронтмен Дмитро Каднай і бас-гітарист Денис Коркін.

Фанатів здивував 48,5 розмір взуття, який майже нереально знайти в магазинах, тому як каже вокаліст, куплене воно було дуже давно. Відео із розбором луків обидвох учасників Ніколас Карма опублікував в Instagram.

На Дмитрові були чорний класичний костюм із бутоньєркою у формі велюрової квітки, бежева майка у сітку і лакове шкіряне взуття. З аксесуарів він обрав наручний годинник і ланцюжок з підвісками у формі золотої рибки й монетки.

"Взуття дуже давно куплене. Близько 100 [євро]. В мене дуже велика проблема зі взуттям. Тому, коли я ще мав змогу виїхати за кордон, я дивився, де є великі розміри. Тому що в мене 48,5. Це шкіра. Ці штани пошиті Назаром Дідиком. Ну, хай буде 200 доларів. Цю майку мені дала Лія Хмара безкоштовно. І цей піджачок – Hugo Boss. Але чесно, цей піджак з секонду", – розповів про свій образ Дмитро Каднай.

Усього його лук за теперішнім курсом валют коштував понад 12,5 тисяч гривень, що еквівалентно 300 доларів.

Денис Коркін також одягнув класичний костюм та білу сорочку під нього. До образу він додав чорні краватку і взуття.

"В мене не так багато історій з моїм луком. Чап-чапи я взяв три роки тому. 2000 гривень. Піджачок – 2500 чи 3000 гривень. Краваточка – 200 гривень. Брючки – 1300 гривень. Сорочечка десь теж 980 гривень", – розповів гітарист про вартість свого наряду. Усього його образ склав близько 7200 гривень.

Однак Дмитро Каднай вирішив розкрити таємницю щодо зборів Коркіна на подію: "Перед цією премією у Дена вимкнули світло. І він приїхав, щоб я її [сорочку] попрасував".

У коментарях українці у приємному захваті від харизми артистів та їхніх ділових образів:

  • "А самий прикол знаєте в чому? Що ці два хлопці задонатили грошей стільки, скільки коштують прикраси вчорашньої дівчини, та навіть більше... Якщо не помиляюсь, то десь 1,5 млн доларів. 100% повага!"
  • "Але чесно... цей піджак з секонду... І це відомий Дмитро Каднай! Щирий і відкритий, одягнений стильно без нереальних цін в тисячах євро!"
  • "Ой я так обожнюю легкість від хлопців, без тих понтів, гонору, показування і доказування, що вони й хто... Піджак з секонду і він це говорить, як є".
  • "Співаки, а як все просто і правдиво, і щирість випромінюють".
  • "48 розмір?"
  • "Боже, нарешті нормальні хлопці без понтів".

Раніше OBOZ.UA писав, що Олексія Гончаренка "зловили" на вулицях Львова. Продюсер розповів, яким брендам одягу надає перевагу та звідки взяв гроші на дорогі речі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Макарони з твердих сортів пшениці: вибір для здорового харчування 23 октября 2024

бирайте вироби з твердих сортів пшениці. І не хвилюйтеся. Твердосортні макарони купити можна майже в кожному супермаркеті чи онлайн-магазині. Це не просто смачна, але й корисна альтернатива звичайним макаронним виробам

Як без проблем відкрити свій бізнес у Польщі? 21 октября 2024

Для всіх, хто хоче зайнятися власним бізнесом є гарна новина: рекомендуємо звернутися до фахівців компанії GLS Law Company, яка допоможе відкрити фірму в Польщі

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua дарсонал 5.0
buctosfera.ua дарсонал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше