Підводні човни РФ двічі помічали біля Ірландського моря - ЗМІ

3 июля 2024

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну російські ударні підводні човни двічі здійснювали місії поблизу Ірландського моря, яке відокремлює острів Ірландія від Великої Британії. Перший відомий випадок відбувся близько 18 місяців тому, а другий - зовсім недавно. Про це у понеділок, 1 липня, пише Bloomberg з посиланням на власні джерела.

Співрозмовники журналістів зазначили, що масштаби переміщень російських підводних човнів вийшли за межі того, що раніше фіксували у Британії.

Вони додали, що офіційні особи США знали про рух субмарин.

Як пише видання, йдеться про російські підводні човни класу "Кіло", які є носіями ракет "Калібр", також озброєні морськими торпедами й мінами.

"Розміщення Росією підводних човнів довкола Британії та Ірландії може бути спробою виявити потенційні слабкі місця у їхній морській обороні або спробою залякати Сполучене Королівство у відповідь на підтримку України", - пише Bloomberg.

Раніше повідомлялося, що російські військові занурюють свої підводні човни в місцях базування під воду, щоб сховатися від потенційних ударів ЗСУ. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мама вісьмох дітей із Лас-Вегаса, яка була вагітна 12 років поспіль, стане бабусею у 40 років 5 июля 2024

Мама вісьмох дітей із Лас-Вегаса, яка була вагітна 12 років поспіль, стане бабусею у 40 років. Фото і відео Уперше вона стала матір'ю у 16 років

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту 5 июля 2024

На Київщині пенсіонерка скинула собаку із залізничного мосту. Подробиці справи Винній загрожує до трьох років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Прометей  
Прометей

Отзывов: 1

Павел Шульга 5.0
Павел Шульга

Отзывов: 2

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше