Андрій Джеджула вирішив стати захисником неба та збивати "Шахеди"

2 октября 2024

Телеведучий і шоумен Андрій Джеджула оголосив фанатам, що незабаром буде дотичним до захисту неба. Він вступить до складу добровільного військового підрозділу.

Своє рішення шоумен оголосив після того, як наприкінці вересня диктатор Володимир Путін вирішив збільшити обсяги виробництва безпілотників у 10 разів. Тепер на Джеджула чекає 2 тижні військового вишколу, щоб розпочати роботу. Відео і фото з частиною навчань телеведучий опублікував в Instagram.

"Я вирішив, що окрім волонтерської діяльності й благодійних аукціонів, ще в одному бути корисним нашому суспільству. Зважаючи на те, що Путін заявив, що у наступному році збільшить виробництво "Шахедів" у 10 разів, і це буде 1 400 000 порівняно з цим роком в 146 000, я зрозумів, що це буде дуже необхідна допомога нашій територіальній громаді. Тому планую збивати "Шахеди". Перед тим щодня маю проходити курс молодого бійця, – зізнався телеведучий і додав: – Найближчі 2 тижні тренування і підготовка! Планую захищати наше небо!"

Пізніше українському медіа Джеджула пояснив, що він не приєднується до ЗСУ і не їде на фронт. Його робота реалізовуватиметься в умовах столиці. Це дозволить шоумену надалі працювати на телебаченні.

"Так, я долучився до добровільного підрозділу, я не певний, чи можу казати до якого! Я залишаюсь працювати ведучим новин на телеканалі "Київ 24" і займатися волонтерською діяльністю, благодійними концертами й аукціонами, як і раніше, але в моє життя додасться ще і додатковий функціонал – позмінні бойові чергування в мобільних групах нашого підрозділу по захисту неба разом із моїми новими побратимами із різних сфер цивільного життя! Зараз за наказом направлений на обовʼязкове двотижневе навчання!" – пояснив він.

Раніше в інтерв'ю OBOZ.UA Андрій Джеджула розповідав, що готовий був стати на захист України ще з початку повномасштабної війни. Тим паче, чимало речей спорядження він тримав вдома давно через двоюрідного брата, який на фронті з 2014 року.

"На початку березня був серед захисників аеропорту "Жуляни", кілька разів пройшов курси парамедицини й тактичної підготовки. Все необхідне – бронежилет та інше – в мене було з собою із 2014 року, коли пішов воювати мій двоюрідний брат. Але було і дещо досить кумедне в цьому одязі: захисні наколінники від роликів, яскраві кросівки – такий собі покемон", – казав шоумен.

Він тоді також зізнавався, що із військових навичок мав лише те, що здобув на військовій кафедрі в університеті. Це дало йому можливість отримати статус старшого лейтенанта.

"Я офіцер запасу, старший лейтенант. Але ніколи не служив, лише в університеті Шевченка навчався на військовій кафедрі. За професією – військовий юрист", – пригадував Андрій Джеджула.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Швейцарії китаєць з ножем напав і поранив трьох дітей 2 октября 2024

Правоохоронці згодом затримали 23-річного громадянина Китаю, що завдав поранень трьом хлопчикам коло дитячого садка.

Лікарі знайшли взуттєву гуму в підборідді відомої блогерки – фото 2 октября 2024

Знахідку виявили під час чергової пластичної операції.

Джиммі Картеру – 100 років: коли його востаннє бачили на людях і які життєві труднощі випадали на долю 39-го президента США 2 октября 2024

Джиммі Картеру – 100 років: коли його востаннє бачили на людях і які життєві труднощі випадали на долю 39-го президента США Іменинник став найстарішим службовцем серед усіх живих президентів Сполучених штатів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше