Південна Корея назвала умову зняття обмежень на допомогу Україні

24 июня 2024

Південна Корея не буде нічим "зв'язаною" в питанні допомоги Україні, в разі якщо Росія передасть КНДР високоточну зброю. Про це заявив начальник управління нацбезпеки адміністрації президента Південної Кореї Чан Хо Чжин, повідомляє місцеве медіа Yonhap.

Рішення Південної Кореї у цьому питанні залежитиме від того, як далі розвиватиметься військова співпраця Москви та Пхеньяна.

"Я хотів би підкреслити, що все залежить від того, що зробить Росія. Чи залишиться для нас лінія, якщо Росія передасть високоточну зброю Північній Кореї?" - поставив ристоричне запитання посадовець.

За його словами, росіянам слід добре подумати, якщо вони хочуть відновити й просунути корейсько-російські відносини вперед.

Як ми вже писали, Путін домовився про "стратегічне партнерство" з КНДР. Кім Чен Ин висловив повну підтримку війни Росії в Україні. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чому буряк важливо додати до раціону кожної людини 28 сентября 2024

Цей універсальний і поживний бульбовий овоч є чудовим доповненням до будь-якої дієти.

У ЄС запускають альтернативу американським Visa та Mastercard 28 сентября 2024

Проект під назвою Wero розгортається здебільшого у Західній Європі за підтримки 16 великих банків та платіжних компаній.

Резиденцію майбутнього короля Норвегії пограбували: що вкрали в королівської сімʼї 28 сентября 2024

Резиденцію майбутнього короля Норвегії пограбували: що вкрали в королівської сімʼї та до чого тут проблемний принц Маріус У монархів поцупили цінні речі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше