П'яна ДТП за участю голови Броварської РДА: Майбоженку повідомили про підозру

28 апреля 2024

Правоохоронці повідомили про підозру посадовцю РДА Київщини Володимиру Майбоженку, який у Броварах скоїв ДТП із чотирма постраждалими. Перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, він збив пішоходів, зокрема маленьку дівчинку.

Про це розповіли в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

"Посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України). До Шевченківського районного суду міста Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою", – уточнили в пресслужбі.

У пресслужбі нагадали, що в п'ятницю, 26 квітня, голова райдержадміністрації Броварів на Київщині Володимир Майбоженко в'їхав автівкою у натовп. Чиновник збив 4 людей на пішохідному переході. Тест на драгері показав 2,31 проміле – в 11,5 разів вище від допустимої норми.

"Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовано до лікарні. Попередньо медиками діагностовано у двох потерпілих тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають у реанімаційному відділенні. Ще у двох – тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості", – додали в прокуратурі.

Майбоженку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Як повідомляв OBOZ.UA, згідно з даними патрульної поліції, в Україні тільки у березні зафіксували 1653 ДТП із потерпілими, унаслідок яких загинули 226 осіб, а ще 2028 дістали травми. Загалом за перший квартал у країні сталось 4528 таких автопригод: 595 осіб загинули, 5740 постраждали. Детальніше про причини сумної статистики читайте в нашому матеріалі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

США заявили, що Ізраїль міг порушити міжнародне право у війні проти ХАМАС 12 мая 2024

Наразі не існує прямих вказівок на те, що ізраїльський уряд забороняє або обмежує транспортування, або постачання гуманітарної допомоги США відповідно до американського Закону про іноземну допомогу.

У Києві на Троєщині п’яний водій протаранив відбійник та ледь не влетів у пішохідний перехід 12 мая 2024

У Києві на Троєщині п’яний водій протаранив відбійник та ледь не влетів у пішохідний перехід. Фото і відео Обставини аварії встановлять правоохоронці

На Київщині під час руху загорівся легковик 12 мая 2024

На Київщині під час руху загорівся легковик. Подробиці, фото і відео Причини надзвичайної події встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше