Партія Орбана розвісила в Угорщині білборди проти глави Єврокомісії

20 ноября 2023

Правляча партія Угорщини Фідер встановила в понеділок, 20 листопада, білборди, які спрямовані проти глави Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн. Про це повідомило агентство Reuters.
 
На білбордах, встановлених у зв’язку з кампанією перед виборами до Європейського парламенту в червні 2024 року, фон дер Ляєн зображена разом з Алексом Соросом, сином фінансиста угорського походження Джорджа Сороса, який є постійним об'єктом ворожості з боку партії Віктора Орбана Фідес.
 
"Не танцюймо під їхні дудки", - написано на білборді.
 
Подібні білборди із зображенням попередника фон дер Ляєн Жана-Клода Юнкера разом із Соросом-старшим викликали жорстку критику з боку Брюсселя у 2019 році. Фідес зняв їх після того, як головна правоцентристська група Європарламенту ЄНП пригрозила виключити угорську партію. Фідес вийшов з ЄНП через два роки.

Днями Орбан заявив, що "Угорщина повинна сказати "ні" нинішній моделі Європи, побудованій в Брюсселі".


Нагадаємо, 17 листопада уряд Угорщини почав неофіційне опитування місцевих виборців. Опитування складається з 11 запитань, зокрема про зупинку допомоги від ЄС Україні та про перешкоджання переговорам про вступ України в Євросоюз.

Раніше лідери Угорщини і Словаччини на саміті ЄС виступили проти виділення допомоги Україні у розмірі 50 млрд євро.

Новий етап гри проти України: Угорщина знову блокує вступ в ЄС

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше